Oreo is på 3 ingredienser Oreo is på 3 ingredienser Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på Oreo is på kun 3 ingredienser. Den lækreste hjemmelavede is lavet uden ismaskine, som er cremet og lækker. Ingrediensliste 5 dl. piskefløde 397 g. kondenseret mælk 200 g. Oreo Fremgangsmåde Hak Oreo groft. Pisk fløde til en let flødeskum. Vend kondenseret mælk og hakket Oreo (gem evt. lidt af det til toppen) i flødeskummet. Put bagepapir eller husholdningsfilm i en form (vi brugte en brødform og husholdningsfilm gør det nemt at få isen op). Hæld isen i formen. Drys evt. med det sidste Oreo på toppen. Sæt isen i fryseren i mindst 5-6 timer. Gerne natten over. Ved servering tages Oreo isen op 10-15 minutter før. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på Oreo is på 3 ingredienser Oreo is på kun 3 ingredienser. Det er hvad du får opskriften på lige her! Det bliver simpelthen ikke nemmere. Du skal nemlig kun bruge piskefløde, kondenseret mælk og Oreo. Vi brugte knust Oreo fra sådan en pose, men du kan sagtens bruge helt almindelige Oreokiks. Den her hjemmelavede is er lavet helt uden ismaskine og den bliver stadig super cremet og lækker. LÆS OGSÅ: Daim is Oreo is Sådan en hjemmelavet oreois er altså bare super lækker som dessert. Server evt. med chokoladesauce og lidt friske bær til og så har du altså en alletiders dessert, som er nem at lave! Den her opskrift på hjemmelavet is er lavet uden ismaskine og du får en super cremet is. Den krystalliserer ikke, som hjemmelavet is nogle gange godt kan gøre. Hjemmelavet is uden ismaskine Den her opskrift på hjemmelavet is uden ismaskine er en super god grundopskrift. Du kan tilsætte præcis det du har lyst til. I stedet for Oreo kan du tilsætte Daim, smarties, hakket chokolade eller blot lidt vanilje. Det er en god base for hjemmelavet is. Vi har også lavet den med en blanding af Oreo og Daim. Det smager også super lækkert! Din hjemmelavede is kan også sagtens laves i god tid. Den kan nemlig holde sig i 1-2 måneder på frost, hvis den bliver pakket godt ned. Vi plejer at pakke den ind i husholdningsfilm efter den er helt frosset. Så undgår du nemlig, at den tager smag fra nogle af de andre madvarer eller kommer til at smage af “fryser”. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Jeg har forsøgt at lave is med kondenseret mælk frem for æggeblommer og sukker. Konsistensen blev bedre, men smagen blev mere fløde/mælke agtig. Kunne det løses med noget vaniljesukker? Svar