Oreosmåkager

Opskrift til stk. Opskrift til 40 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

1 time

Samlet tid

1 time og 10 minutter

Beskrivelse

Opskrift på lækre Oreosmåkager. Sprøde og nemme småkager med stykker af Oreo, som også er en perfekt og moderne julesmåkage.

Ingrediensliste

 • 330 g. hvedemel
 • 250 g. smør
 • 120 g. sukker
 • 1 stk. æg
 • 80 g. Oreo

Fremgangsmåde

 1. Skær smør i mindre tern.
 2. Alle ingredienser undtagen oreos kommes i en stor skål og æltes sammen til en ensartet dej. Det tager lidt tid, da dejen bliver mere sammenhængende, jo mere man ælter, da varmen fra hænderne blødgør smørret.
 3. Tilsæt til sidst de hakkede oreos.
 4. Del dejen i 2 og rul dem ud til en pølse, som cirka er 3-4 cm. i diameter. Sæt den på køl i minimum 1 time i køleskabet eller natten over.
 5. Tag stangen ud af køleskabet og skær den i ca. 1/2 cm. tykke skiver, hvorefter de lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
 6. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 6-8 min.
Bedøm denne ret

Opskrift på Oreosmåkager

Her får du opskriften på lækre Oreosmåkager. I år havde vi altså behov for at udvide vores opskrifter på julesmåkager en smule. Så en dag hvor vi sad og spiste Oreo småkager og tænkte over hvilke småkager, der skulle bages i år, så kom vi på den fantastiske idé at lave en julesmåkage MED Oreo.

Faktisk en relativ simpel småkage, blot med det twist at der kom Oreo i. Og det skuffede ikke. De blev rigtig gode og det er helt sikkert nogle, som vi også skal bage i julen 2021. Du kan selvfølgelig også sagtens erstatte Oreo med Daim, M&M’s eller hvad du nu ellers har lyst til. Det er bare en rigtig god basisopskrift. 

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på småkager

Oreosmåkager

Hvordan opbevarer jeg dem bedst?
Hvis du opbevarer dine julesmåkager i småkagedåser lukket sammen med bagepapir, så kan de faktisk holde sig i op til 1-2 måneder. Så det er en god undskyldning for at starte tidligt med julebagningen. Den undskyldning bruger vi i hvert fald hvert år. 

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej. Kan jeg med denne dej fryse den ( ligesom andre småkage deje ) og så tage ud bage dem løbende?
  På forhånd tak. Venlig hilsen Lene

 2. Dejligt:). Tak. Lige et spørgsmål mere: skal oreo hakkes groft med det hele, altså både creme og kiks? Vh Lene

Skriv en kommentar