Rugbrød med paneret torskerogn Rugbrød med paneret torskerogn Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på rugbrød med paneret torskerogn, dildmayo og syltede rødløg. Hurtig, billig og lækker frokost eller aftensmad med torskerogn. Ingrediensliste Dildmayo 1 stk. æg 2 dl. raps- eller solsikkeolie 2 tsk. hvidvinseddike 1 tsk. sød sennep salt/peber 0,5 bundt frisk dild Andet 2 ds. torskerogn 2 stk. æg 40 g. pankorasp salt/peber 1 bundt friske asparges 100 g. syltede rødløg 0,5 stk. krølsalat 8 skiver rugbrød Fremgangsmåde Start med at lave dildmayo. Put alle ingredienserne op i et højt glas undtagen dild (som ofte hører med til stavblender). Sæt din stavblender ned i glasset, så den rører bunden. Tænd og blend imens du holder blenderen ned mod bunden. Du kan herefter hurtigt se, at den begynder at tykne og ændre farve. Begynd herefter at bevæge stavblenderen op og ned, indtil du får en tyk konsistens. Smag til sidst til med salt/peber og evt. lidt mere sød sennep. Hak dild fint og vend i mayonnaisen. Skyl dine asparges og knæk enderne af. Placer dem i en gryde med vand. Bring vandet i kog. Når vandet koger, så tager du gryden af, så passer det nemlig med, at dine asparges stadig har lidt bid. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand. Kom æg i en skål og pankorasp i en anden. Pisk æggene sammen. Skær torskerogn ud i tynde skiver. Vend først torskerognen i sammenpisket æg og herefter i pankorasp. Fortsæt sådan med alle skiverne. Varm en pande op med rigeligt smør eller olie. Steg skiverne i ca. 2 minutter på hver side eller til de er gyldne. Krydr med salt/peber. Smør evt. rugbrød med smør (eller med din dildmayo). Kom krølsalat og paneret torskerogn ovenpå. Fordel dildmayo. Pynt med dampet asparges, syltede rødløg og frisk dild. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på rugbrød med paneret torskerogn Her får du opskriften på rugbrød med paneret torskerogn, hjemmelavet dildmayo og syltede rødløg. Det her er i sandhed en luksus torskerognsmad! Vi har spist virkelig meget stegt torskerogn. Det er simpel, nem og lækker hverdagsmad, men man kan sagtens pifte den klassiske stegte torskerogn lidt op. Det har vi gjort her ved at panere torskerognen i pankorasp, inden den steges. Derudover har vi lavet en hurtig hjemmelavet dildmayo og toppet med syltede rødløg og asparges. Vi har fået det her til aftensmad af rigtig mange omgange den sidste tid. Hvis man har svært ved at få nok fisk, så er det genialt at lave. Desuden så er det billig aftensmad. Så i den her tid, hvor mange gerne vil spare på madbudgettet, så er den her luksus torskerognsmad en god idé. LÆS OGSÅ: Klik her for flere opskrifter på smørrebrød Smørrebrød med paneret torskerogn Sådan en rugbrød eller et stykke smørrebrød med pankopaneret torskerogn er simpelthen så lækkert til både frokost eller aftensmad. Vi har som sagt toppet med dildmayo, men du kan også køre den mere klassiske og toppe med remoulade. Uanset hvad du topper med, så skal du altså prøve sådan en omgang paneret rogn. Det gør lige din torskerogn lidt ekstra luksuriøs og så smager det helt fantastisk. Og alt som er paneret er jo bare så lækkert! Den her mad er i hvert fald blevet fast inventar hos os både som en luksus frokost eller som en nem omgang aftensmad. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.