Pasta Alla Boscaiola

Pasta alla boscaiola
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en cremet omgang Pasta Alla Boscaiola, som er en pastaret med salciccia og svampe i flødesauce.

Ingrediensliste

  • 2 fed hvidløg
  • 200 g. salciccia pølser
  • 200 g. champignon
  • 400 g. pasta
  • 4 dl. piskefløde
  • 75 g. parmesan
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Opvarm en pande. Tag skindet af salcicciapølserne og smuldr dem på den varme pande (uden fedtstof).
  2. Steg det i 4-5 minutter, imens der jævnligt røres.
  3. I mellemtiden skæres champignon i tynde skiver og hvidløg hakkes fint.
  4. Pasta koges efter pakkens anvisning.
  5. Parmesan rives fint.
  6. Når salcicciaen er stegt tilsættes champignon og hvidløg. Lad det stege i 2-3 minutter til champignonerne har fået lidt farve.
  7. Tilsæt fløde og halvdelen af den revne parmesan.
  8. Lad det simre kort.
  9. Når pastaen er kogt drænes den (gem lidt af pastavandet) og tilsættes til panden sammen med lidt af pastavandet.
  10. Vend det rundt. Smag til med salt/peber. Tilsæt evt. lidt ekstra pastavand for at gøre det mere cremet.
  11. Anret herefter på tallerkner og top med den resterende parmesan.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på pasta alla boscaiola

Her får du opskriften en lækker omgang pasta alla boscaiola, som er en cremet pastaret med salciccia og svampe. Vi har i den grad fået øjnene op for den smagfulde salcicciapølse og heldigvis har supermarkederne det også. Man kan nemlig få det i stort set alle supermarkeder efterhånden. Så kan man altså nemt lave sådan en pastaret alle boscaiola.

Det er en pastaret, som er gået lidt i glemmebogen, men som man absolut ikke skal undervurdere. På engelsk kaldes den for “woodsman-style pasta”, som passer godt til, at det er en tungere pastaret, som mætter godt. Det er en pastaret med gods i, hvis man kan sige det sådan.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på pastaretter her

Pasta alla boscaiola

Pasta med salciccia og svampe

Det er en meget simpel pasta med salciccia og svampe. Den består af ganske få ingredienser og er derfor genial til de travle dage, hvor man ikke magter det helt store. Lige nu er der også svampesæson, så måske du har været eller skal på svampejagt. Så vil det være oplagt at bruge kantareller eller karl Johan svampe i den her pastaret. Vi har dog blot brugt almindelige hvide champignoner, men alle slags kan bruges.

Det er comfort food, når det er bedst. Der er intet, som sådan en omgang god pasta ikke kan kurere. Har man haft en dårlig dag, så er en god pastaret altid svaret. Vi kan kun blive glade, når man får serveret sådan en omgang her. Det er så godt!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Kommentarer

  1. Det er en enkel og meget “rig” ret pga. Fløden og den fede pølse. Jeg troede kødet ville smage af mere, men den var helt neutral, så retten er meget mild. Måske købte jeg den forkerte pølse?

Skriv en kommentar