Pasta med burrata, pesto og kylling

Pasta med burrata, pesto og kylling
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en nem omgang pasta med burrata, pesto og kylling. En nem hverdagsret med kylling og pasta, som er hurtig at lave.

Ingrediensliste

  • Pestocreme med burrata

  • 25 g. pinjekerner
  • 40 g. parmesan
  • 0,8 bundt frisk basilkum
  • 3 spsk. olivenolie
  • 75 g. burrata
  • 1 tsk. citronsaft
  • salt/peber
  • Andet

  • 400 g. pasta
  • 2 dl. pastavand
  • 500 g. kyllingebryst
  • 50 g. burrata
  • 0,2 bundt frisk basilikum
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Rengør kyllingebryst. Hvis de er meget tykke, så kan du halvere dem på midten, så er de hurtigere at tilberede.
  2. På en tør pande ristes pinjekerner let gyldne. Det tager et par minutter. Tag dem herefter fra.
  3. Opvarm olie på en pande.
  4. Steg kylling godt af på begge sider og lad det stege cirka 6-7 minutter på hver side (alt efter tykkelsen). Krydr med salt/peber.
  5. I en blender kommes skyllet basilikum, ristede pinjekerner (gem evt. lidt til pynt), parmesan, olivenolie, burrata, salt og peber i og blendes godt igennem. Juster tykkelsen med olivenolie.
  6. Kog pasta efter pakkens anvisning.
  7. Når pastaen er færdigkogt gemmes lidt af pastavandet og pastaen drænes.
  8. Vend pesto-creme i pastaen og tilsæt lidt pastavand for at gøre den ekstra cremet. Juster til med mere pastavand hvis nødvendigt. Smag til med salt.
  9. Anret pasta i et fad. Top med kyllingebryst skåret i skiver ovenpå. Top med lidt ristede pinjekerner, frisk basilikum og friskkværnet peber.
Bedøm denne ret

Opskrift på pasta med burrata, pesto og kylling

En nem og lækker opskrift på pasta med burrata, pesto og kylling. En pastaret med kylling vendt i hjemmelavet pestocreme med burrata. Skal det være let, men stadig smagfuldt til aftensmad, så kan vi anbefale den her hurtige pastaret. Pastaen bliver vendt med en hjemmelavet pestocreme, som laves med ristede pinjekerner, burrata og frisk basilikum. Det smager så godt og er samtidig nemt at lave, da alt bare skal op i en blender eller foodprocessor. det er også sådan en ret, som vores børn elsker. Alle former for grønne pastaretter kalder de for Hulk pasta eller monsterpasta.

Pastaretter er vores go-to i en travl hverdag. Når først børn er hentet, så skal aftensmaden være nem og ikke kræve alt for meget. Så det her er altså en god ret at have i gemmerne til de travle dage, hvor det stadig skal være lækkert.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på pastaretter med kylling her

Pasta med burrata, pesto og kylling

Pastaret med burrata og kylling

Når man tilføjer burrata til pestocremen, så får du en ekstra cremet pastaret. Man kan også toppe med lidt ekstra burrata på toppen. Men bare det, at der bruges frisk basilikum i cremen gør, at retten får så meget smag og derfor behøver man ikke særlig mange ingredienser. Er man ikke til basilikum, så kan man også sagtens bruge persille. Om sommeren så dyrker vi masser af frisk persille i haven og så ville det jo være oplagt at lave denne ret med frisk persille i stedet.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar