Pasta med flanksteak og champignon Pasta med flanksteak og champignon Opskrift til 1234567891011121314151617181920 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på pasta med flanksteak og champignon i en cremet flødesauce. Den lækreste pastaret med oksekød, som du kan lave på 30 minutter. Ingrediensliste 1 stk. løg 2 fed hvidløg 200 g. champignon 300 g. flanksteak 2,5 dl. madlavningsfløde salt/peber 1 stk. oksebouillonterning 250 g. pasta 0,5 bundt frisk persille Fremgangsmåde Kog pasta efter anvisningen på pakken. Hak løg og hvidløg fint. Skær flanksteak i tynde strimler. Rens champignon og halver. Varm en pande op. Steg løg og hvidløg af i lidt olie på en pande. Tilsæt champignon på panden og lad dem stege et par minutter, så de får farve. Tilsæt nu smuldret bouillonterning, fløde, salt og peber. Lad det småsimre under omrøring i 5 minutter. Steg flanksteakstrimlerne på en ny pande ved høj varme i olie eller smør til kødet har fået farve over det hele. Tilsæt de stegte kødstrimler i saucen og bland med det kogte pasta. Server med frisk persille på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pasta med flanksteak og champignon Her får du en super lækker og nem opskrift på pasta med flanksteak og champignon i en cremet og lækker sauce. Hvis du har fulgt med på vores side længe, så ved du, at vi elsker pastaretter. De er nemme at lave, kræver få ingredienser og så kan de ofte laves på under 30 minutter. Derfor er det også én af vores absolut yndlings hverdagsretter. Denne her med flanksteak og champignon er også en ny favorit. Har du hørt om flanksteak før? Det er et stykke lækkert oksekød, som eksempelvis smager super lækkert i pastaretter. Vi har derudover også puttet champignon i og toppet med lidt frisk persille på toppen. Undlad endelig ikke persillen. Den giver lige lidt friskhed til retten, hvilket er så lækkert. LÆS OGSÅ: Crispy chicken med indisk sauce Pastaret med oksekød og svampe Måske du er blevet af træt af de gamle klassikere som spaghetti med kødsauce, lasagne osv. hvor der bruges pasta. Så er det altså på tide at prøve kræfter med nogle nye pastaretter. Hvis denne her med oksekød og svampe ikke er noget for dig, så har vi også en hel masse andre lækre pastaretter. Både nogle med kylling, med laks og nogle helt uden kød. Du kan servere denne pastaret som både hverdagsmad, men bestemt også som gæstemad eller som weekendmad. Du kan skære alt på forhånd, så det hele blot skal på panden og laves inden servering. Det er super nemt og virkelig lækkert! Følg også med på de sociale medier Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.