Pasta med græskar og salsiccia Pasta med græskar og salsiccia Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 30 minutterSamlet tid 40 minutter Del Pin Print BeskrivelseOpskrift på pasta med græskar og salsiccia. En lækker og cremet græskarpasta med sprød salsicciapølse og mascarpone.IngredienslisteGræskar-sauce 0,5 stk. hokkaidogræskar 1 stk. løg 2 fed hvidløg 0,2 bundt frisk timian 2 spsk. olivenolie salt/peber 125 g. mascarpone pastavand 400 g. pasta 300 g. salsiccia pølser 0,1 bundt frisk timianLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeOpvarm ovn til 200 grader varmluft.Halver og fjern kernehuset fra hokkaidogræskar.Skær eller skræl skrællen af græskar og snit herefter i tern.Snit løg og hvidløg i tern.Kom græskar, løg og hvidløg på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend i olivenolie, frisk timian, salt og peber. Bag i ovn eller airfryer i ca. 20 minutter til gennemtilberedt.Imens koges pasta som anvist på pakken. Når pastaen er al dente, så tages noget af pastavandet fra og pastaen drænes helt.Opvarm en pande med lidt fedtstof. Tag skindet af salsicciapølserne og smuldr farsen ud på pande og steg sprødt. Tag herefter fra på en tallerken.Kom de bagte grøntsager i en blender sammen med mascarpone og pastavand. Juster konsistensen med pastavand.Kom græskarsaucen og pasta op på panden, som du stegte salsiccia på. Juster evt. til med mere pastavand.Smag til med salt og peber.Anret pasta og top med sprødstegt salsiccia og evt. frisk timian.Lås skærmOpskrift på pasta med græskar og salsicciaEn lækker og nem omgang pasta med græskar og salsiccia, som du er nødt til at prøve! Man kan simpelthen lave den absolut lækreste pastasauce ud af bagt græskar, løg og hvidløg. Grøntsagerne bages først i ovnen med lidt olie, salt/peber og frisk timian. Herefter blendes grøntsagerne med mascarpone og pastavand. Og voila! En cremet og mild pastasauce, som vendes med rigatoni og toppes med sprødstegt salsiccia. Det er alletiders efterårs- eller vinterpastaret, hvor man virkelig får udnyttet at græskar er i sæson.Græskar er så undervurderet, hvis du spørger os. Både hokkaidogræskar og butternutsquash. Det kan bruges til så mange retter. Både til aftensmad, i salater og i søde sager. Mange bruger det måske til suppe. Men det kan altså bruges på så mange forskellige måder. I en pastaret er nok ét af de bedste bud. Når græskar bages, så får det en ekstra sødme og samtidig giver det selve saucen en flot orange farve. Det er en meget mild sauce, som vores børn også elsker på pasta.LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med græskar her Græskarpasta med sprød salsicciaDet er en nem græskarpasta med sprød salsiccia. Hvis du gerne vil lave pasta med græskar, så er denne ret et godt sted at starte. Det er en god kombination af en cremet og mild sauce, som toppes med den sprøde salsiccia-pølse. Salsicciapølse kan også købes i flere varianter. Til denne ret vil en spicy pølse passe rigtig godt, da græskarpastaen er meget mild i smagen. Men en herlig pastaret med salsiccia og græskar, som vi kun kan anbefale.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.