Pastaret i peberfrugtsauce

Pastaret i cremet peberfrugtsauce
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker opskrift på en simpel pastaret vendt i en cremet sauce lavet på bagt peberfrugt. Det er perfekt, når du mangler inspiration eller ideer til en nem aftensmad, hvor børn også kan være med. Pastaretten er vegetarisk, men man mangler på ingen måde kød, da den er så smagfuld i sig selv.  

Ingrediensliste

  • 300 g. pasta
  • 3 stk. rød peberfrugt
  • 3 fed hvidløg
  • 0,5 stk. løg
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. paprika
  • salt
  • 3 dl. madlavningsfløde
  • 0,5 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Skær peberfrugt i kvarte og fjern kernehus. Læg dem på en bageplade med bagepapir med skindsiden opad. Bag dem i 20 minutter ved 200 grader varmluft.
  2. Opvarm en gryde med lidt olie. Hak løg og hvidløg i tern og steg dem i olien.
  3. Tilsæt herefter krydderier og steg det kort af.
  4. Kog pasta efter anvisningen på pakken.
  5. Kom bagt peberfrugt og blandingen i gryden i en skål og blend det med en stavblender.
  6. Hæld det tilbage i gryden og tilsæt madlavningsfløde. Lad det simre et par minutter.
  7. Når pastaen er færdig hældes vandet fra. Pastaen kommes i gryden og der røres godt rundt. Lad det evt. lige stå og trække 5 minutter. Server derefter og top evt. med lidt friskhakket persille. Du kan tilsætte lige præcis det kød du ønsker eller lade det være en ret i sig selv.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Bosch stavblender

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på pastaret i peberfrugtsauce

Pastaret i cremet peberfrugtsauce er en af de bedste og mest simple pastaretter. En vegetarisk pastaret i en cremet peberfrugtsauce. Jeg tror faktisk, at første gang vi smagte sådan en pastaret var, da vi for mange, mange år siden sammen var på ferie i Italien ved Lidoen.

Vi var bare solgt på stedet og måtte efterfølgende tilbage én aften mere for at få samme ret. Siden hen har vi lavet den mange gange herhjemme i Danmark. Især når vi lige mangler ideer eller opskrifter til noget nem aftensmad. Det er en af de italienske retter, som vi bare ikke glemmer. De italienere kan altså bare noget med pizzaer og pastaretter. De er så gode til at forene simple, gode råvarer til en smagfuld og nem ret, hvilket vi beundrer helt vildt.  

LÆS OGSÅ: Cremet pastaret med pesto og tigerrejer

Pastaret i cremet peberfrugtsauce

Vegetarisk pastaret med peberfrugt

Det her er virkelig en lækker ret med pasta helt uden kød. Retten bliver vendt i en cremet peberfrugtsauce lavet på bagte peberfrugter. Når man bager peberfrugt, så skifter den fuldstændig karakter. Du får en mere sød og rund smag, som virkelig bare smager så lækkert.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hej. Tak for opskriften. Det smagte godt og var ret nemt og hurtigt at lave.

    Nysgerrig… Hvorfor skal skindet af peberfrugterne?
    Jeg havde travlt og de er jo varme, så jeg fik kun skindet af halvdelen, kunne ikke nå resten, så røg de sidste i blenderen med skind.

    1. Hej,

      De kan sagtens blendes med skind. Det er en ældre opskrift og vi havde ikke så god en blender der, så vi kunne ikke få blendet skindet ordentligt ud. 🙂

      Kh

Skriv en kommentar