Pastaret med rucola, parmesanost og sprødstegt serranoskinke

Pastaret med rucola, parmesanost og sprødstegt serranoskinke

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En lækker opskrift på en skøn pastaret vendt i en cremet flødesovs, serveret med sprødstegt serrano og frisk parmesanost. God til både hverdagsmad og gæstemad. Server med en flaske god hvidvin.  

Ingrediensliste

  • 60 g. serranoskinke
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g. champignon
  • 1 dl. vand
  • 1/2 stk. hønsebouillonterning
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • Salt/peber
  • 20 g. parmesan
  • 200 g. spaghetti
  • 50 g. rucola

Fremgangsmåde

  1. Start med at placere serranoskinke på en bageplade med bagepapir. Pensl skiverne med lidt olie. Bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 8-10 min. (indtil de bliver sprøde).
  2. Skær rødløg i små tern. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Sæt vand over til pasta og kog pasta efter pakkens anvisning.
  3. Skær champignon i skiver.
  4. På en pande tilsættes lidt fedtstof. Herefter tilsættes rødløg og hvidløg. Lad det hele sautere et par min. Tilsæt herefter champignon og lad også disse sautere et par min.
  5. Tilsæt vand og hønsebouillionterning. Lad det hele simre 2 min. Tilsæt madlavningsfløde.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Hæld vandet fra din pasta og tilsæt pasta til panden. Rør det hele godt rundt. Riv evt. lidt frisk parmesan ned i retten.
  8. Skyl rucola. Bræk serranoskinke i mindre stykker.
  9. Anret din pastaret. Start med pasta i bunden af tallerkenen. Top herefter med ruccola, parmesanost og stykker af sprødstegt serranoskinke.

Bedøm denne ret

Pastaret med rucola, parmesanost og sprødstegt serranoskinke

Pastaret med rucola og serranoskinke. Her får du opskriften på en af de mest efterspurgte opskrifter på vores Instagram. Det er nemlig en lækker pastaret vendt i en cremet flødesauce, serveret med frisk rucolasalat, sprødstegt serranoskinke og revet parmesanost. Det er bare den ultimative pastaret, som kan serveres som fredagsmad, weekendmad eller blot som gæstemad, hvis man skal have veninderne på besøg.

LÆS OGSÅ: Pastaret med laks og grøntsager

Den ser så flot ud, når den serveres og serveres den med en god hvidvin, så er det altså starten på en god aften. Vi har i hvert fald altid fået rosende ord, når vi har serveret den for venner og familie.

Pastaret med rucola, parmesanost og sprødstegt serranoskinke

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag