Pastaret med svampe og spinat

Pastaret med svampe og spinat
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker og nem pastaret med svampe og spinat i en cremet sauce. En nem pastaret uden kød, som kan laves på under 30 min.

Ingrediensliste

  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 150 g. champignon
  • 75 g. frisk spinat
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 30 g. parmesan
  • salt/peber
  • 220 g. pasta
  • Køb alle ingredienser på Nemlig

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Rens champignon og skær i skiver eller både. Skyl spinat.
  3. Sæt en gryde med vand over til pasta med rigeligt salt.
  4. Varm en pande eller wok op med fedtstof.
  5. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det sautere til det er blødt.
  6. Tilsæt så champignon. Vend godt rundt og lad sautere til de får lidt farve.
  7. Tilsæt så madlavningsfløde og smuldret bouillonterning (den skal ikke opløses i vand inden). Rør det godt sammen. Skru ned for varmen og lad det simre ved lav varme.
  8. Kog pasta efter pakkens anvisning.
  9. Når pasta er al dente, så tages noget af pastavandet fra og resten af vandet hældes fra.
  10. Kom pasta op i saucen og tilsæt også lidt af pastavandet samt fintrevet parmesan.
  11. Rør det hele godt sammen og lad pastaretten samle sig. Tilsæt evt. mere pastavand for at gøre saucen mere cremet.
  12. Vend til sidst spinat i og smag til med salt/peber.
  13. Anret i skåle eller på tallerkener og top evt. med mere parmesan.
  14. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på pastaret med svampe og spinat

En simpel og lækker pastaret med svampe og spinat i en cremet sauce. Nogle dage skal det bare være nemt og hurtigt, og her er sådan en pastaret genial. Få ingredienser og så kan den bikses sammen på under 30 minutter. Det er sådan nogle retter, som vi ofte laver i hverdagen, når vi bare har travlt, men stadig vil have noget godt aftensmad. Sådan har vi nemlig altid haft det. Man skal ikke på kompromis med god mad og man kan sagtens bikse noget hurtigt sammen ud af få ingredienser, som smager helt fantastisk.

Sådan en omgang svampepasta med spinat og masser af parmesan skal man heller ikke undervurdere. Champignoner skæres ud i skiver eller mindre stykker og laves til en helt fantastisk svampesauce med fløde og parmesan. Lige inden pasta vendes i, så kommes spinat i, så det kun lige falder sammen.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på pastaretter uden kød

Pastaret med svampe og spinat

Pasta med svampe og spinat

Den her pasta med svampe og spinat er én af vores yndlings vegetariske pastaretter. Man kan nemlig lave så mange gode og nemme pastaretter uden kød. Og et par dage uden kød tager vi gerne et par gange om ugen. Det letter på madbudgettet og så føler vi heller ikke, at der er behov for at få kød hver eneste dag. Det gode ved sådan en pasta med svampe her er, at den heller ikke ligger alt for tungt i maven. Så en dejlig let og nem hverdagsret, som vi helt sikkert kun kan anbefale dig at du prøver.

Og nu er svampesæsonen her jo også, så hvis du har mod på det (og viden nok), så kan du jo også gå på svampejagt i skoven. Den her ret vil uden tvivl kun blive endnu mere fantastisk, hvis der bruges friske kantareller eller noget i den stil.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Kommentarer

Skriv en kommentar