Perlespeltsalat med marinerede kyllingespyd Perlespeltsalat med marinerede kyllingespyd Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på perlespeltspeltsalat med marinerede kyllingespyd. Salaten består af perlespelt, pesto, tomater og rucola. Ingrediensliste Kyllingespyd 400 g. kyllingebryst 1 spsk. raps- eller solsikkeolie 0,5 dl. sojasauce 3 spsk. brun farin 2 cm. frisk ingefær 3 fed hvidløg Perlespeltsalat 120 g. perlespelt 3 spsk. grøn pesto 20 g. rucola 120 g. cherrytomater 0,25 bundt forårsløg salt/peber Fremgangsmåde Start med at lave marinaden til kyllingespydene. Riv ingefær fint. Hak hvidløg fint eller pres i en hvidløgspresser. Rør ingefær og hvidløg sammen med raps- eller solsikkeolie, brun farin og sojasauce. Fjern sener og evt. fedt på kyllingebryst. Skær brystet i tern. Kom ternene i marinaden og vend det godt rundt. Lad det trække imens du gør salaten klar. Kog perlespelt efter pakkens anvisning. Skyl rucola. Halver cherrytomater og snit forårsløg fint. Når perlespelt er færdigkogt, så drænes det. Skyl i koldt vand. Vend perlespelt med grøn pesto (tilsæt lidt ad gangen, så kan du justere til alt efter hvor meget pesto du vil have). Smag til med salt/peber. Vend perlespelt med rucola, cherrytomater og forårsløg. Sæt til side. Kom kyllingeternene på grillspyd. Grill eller steg spydene på en pande ved medium/høj varme til de er færdigstegte. Server dine kyllingespyd med perlespeltsalaten. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på perlespeltsalat med marinerede kyllingespyd Her får du opskriften på en mættende og lækker perlespeltsalat med marinerede kyllingespyd. En nem perlespeltssalat, som er vendt i grøn pesto og er lavet med cherrytomater, forårsløg og rucola. Det her er én af vores yndlings måltidssalater, da den mætter godt. Og når det lige bliver vendt i en omgang pesto, så smager det altså virkelig lækkert! Til perlespeltsalaten har vi lavet nogle marinerede kyllingespyd, som du enten kan grille eller stege på panden. Nu går vi sommertiden i møde og vi har haft nogle skønne forårsdage med masser af sol. Det har vi udnyttet og derfor har vi haft gang i grillen for at lave disse lækre kyllingespyd. De er vendt i en asiatisk marinade lavet med soja, brun farin, hvidløg og ingefær. Så hvis du er træt af kylling uden smag, så skal du altså prøve at vende dem i sådan en marinade. Det giver masser af smag og gør også, at kyllingen ikke bliver tør. LÆS OGSÅ: Klik her og find flere opskrifter på salater med perlespelt Måltidsalat med kylling Sådan en måltidssalat med kylling nyder vi gerne til frokost, som madpakke eller til aftensmad. Det er sådan en ret, som er god, hvis du gerne vil have noget mere grønt ind i hverdagen på en nem måde. Samtidig tager det ikke lang tid at lave, så det er også en ret, som passer godt ind i en travl hverdag. Spiser du det til aftensmad og har du rester, så er resterne glimrende i madpakken dagen efter. Så det er altså total win-win efter vores mening! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.