Pesto pasta med burrata

Pesto pasta med burrata
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på pesto pasta med burrata, ristede pinjekerner og hjemmelavet grøn pesto. En hurtig pastaret med pesto.

Ingrediensliste

 • Pesto

 • 1 bundt frisk basilikum
 • 75 g. parmesan
 • 1 fed hvidløg
 • 1 dl. raps- eller solsikkeolie
 • 50 g. pinjekerner

Fremgangsmåde

 1. Varm en pande op uden fedtstof. Kom pinjekerner på. Ryst panden jævnligt, indtil de har fået farve og begynder at dufte nøddeagtige. Tag dem så af panden og lad dem køle lidt af.
 2. Blend alle ingredienserne til pestoen i en almindelig blender eller minihakker. Gem lidt pinjekerner og frisk basilikum til pynt.
 3. Kog pasta efter anvisningen på pakken.
 4. Halver de to burrata.
 5. Vend den kogte pasta i pestoen. Smag til med salt og peber. Anret på tallerkner.
 6. Læg en halv burrata ovenpå og top med ristede pinjekerner og frisk basilikum.
Bedøm denne ret

Opskrift på pesto pasta med burrata

En hurtig og nem omgang pesto pasta med burrata, ristede pinjekerner og frisk basilikum. En af de helt nemme retter til aftensmad eller frokost! Og en af de retter, som også ofte er på madplanen hos os. Det er simpelt, men stadigvæk så godt. Pasta med burrata og en hurtig hjemmelavet grøn pesto med basilikum. Ofte behøves det slet ikke at være så kompliceret for at være godt. Det er den her pasta med burrata et godt eksempel på. Vi bruger rigatoni-pasta, da det er så lækkert, at noget af pestoen også sætter sig fast inde i røret. Men du kan selvfølgelig bruge lige præcis den pasta, som du bedst kan lide. Har du mod på det, så kan du også lave hjemmelavet pasta.

Nemme pastaretter som denne er i høj kurs hjemme hos os. Især i de travle hverdage, hvor dagen nærmest flyver afsted og man skal finde på aftensmad. Igen vil vi altså også slå et slag for at lave madplan, da man kan hjælpe sig selv på den måde. Og som vi også nævnte, så finder man ofte en pastaret som denne på madplanen hjemme hos os.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på hurtig og nem aftensmad her

Pesto pasta med burrata

Pasta med burrata

Pasta med burrata er så lækkert! Har du prøvet burrata? Og er du vild med det? Så vil du nemlig også være vild med den her pastaret med burrata. Sådan en cremet burrata kan man købe i stort set alle butikker efterhånden. Den minder om mozzarella, men er bare mere cremet. Den er god til en pastaret som den her, hvor der ikke er nogen “sauce” som sådan. Så tilfører den altså en god fedme og cremethed til retten. En nem og god opskrift på en hurtig pastaret, som passer ind i en travl hverdag, hvor man ikke vil gå på kompromis med maden.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar