Pina colada

Pina colada
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på den bedste Pina Colada. En tropisk drink, som giver dig lyst til at synge “if you like pina colada” hele natten.

Ingrediensliste

  • 4 cl. lys rom
  • 4 cl. kokossirup
  • 4 cl. kokosmælk
  • 2 dl. ananasjuice
  • 6 stk. isterninger

Fremgangsmåde

  1. Put alle ingredienserne i en cocktailshaker og ryst det godt sammen.
  2. Anret i glas. Pynt evt. med en skive frisk ananas.
Bedøm denne ret

Opskrift på pina colada

“If you like Pina Colada..” får vi næsten lyst til at synge, imens vi nyder sådan en lækker omgang her. Det er nemlig en rigtig tropisk og lækker drink, som består af lys rom, ananasjuice og kokosmælk. Du får ikke en drink, som smager mere af sommer og sol end den her lækre drink.

Vi ville servere drinken på varm sommeraften, gerne i selskab med venner og familie. Det kan altså bare noget det med at lave lækre drinks om sommeren. Det er i vores optik mere spændende og lækkert at nyde en drink eller cocktail fremfor en øl eller en cider. Det behøves heller ikke på nogen måde at være svært eller tage lang tid at lave lækre drinks. Denne opskrift på hjemmelavet Pina Colada er nemlig super nem og kræver få ingredienser.

LÆS OGSÅ: Mojito

Pina colada

Drink med ananas og rom

Det er én af de absolut bedste drinks eller cocktails, som du kan lave med rom. Kombinationen af ananas, kokos og rom smager som sagt bare af sol og sommer. Og hvis du generelt er til ting med kokossmag, så er der ingen tvivl om, at den her drink lige er noget for dig.

Her om sommeren, så samler vi gerne en god flok venner til god mad og drinks i det lækre sommervejr. En hyggelig ting er, at man hver især handler ind til én drink, som man så laver til resten. På den måde får man smagt en masse forskellige drinks og værten slipper for at være kreativ, da det er op til hver enkel person at finde på en drink. Det kan i hvert fald anbefales at gøre det på den måde, hvis I også er kørt træt i cider og øl.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar