Pistaciekonfekt

Pistaciekonfekt
Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på det fineste pistaciekonfekt. Det er lavet på kun 3 ingredienser nemlig marcipan, pistacienødder og hvid chokolade.

Ingrediensliste

  • 150 g. marcipan
  • 25 g. pistacienødder
  • 100 g. hvid chokolade

Fremgangsmåde

  1. I en foodprocessor blandes marcipan og pistacienødder. Gem gerne lidt af nødderne og hak dem groft til pynt.
  2. Form 10 kugler og læg dem på et stykke bagepapir på en tallerken.
  3. Smelt hvid chokolade over vandbad eller i mikroovnen og vend kuglerne deri. Læg dem på bagepapiret og drys med de hakkede pistacienødder.
  4. Stil dem på køl i 30 minutter eller indtil chokoladen er størknet.
Bedøm denne ret

Opskrift på pistaciekonfekt

Her får du opskriften på en nem omgang pistaciekonfekt lavet på kun 3 ingredienser, nemlig marcipan, pistacienødder og hvid chokolade. Det er simpelthen det smukkeste og lækreste konfekt, som samtidig er super nemt at lave. Pistacienødderne smager så lækkert sammen med den søde marcipan og den hvide chokolade. De her konfektstykker vil uden tvivl imponere og falde i god jord hos alle dine julegæster.

Nødderne hakkes og blandes med marcipanen, som så trilles til kugler. Så vendes kuglerne i smeltet chokolade og så pyntes de med hakkede pistacienødder. Vi elsker den farvekombination, som der bliver imellem det grønne fra nødderne og så den hvide chokolade. Det er simpelthen så flot!

LÆS OGSÅ: Bailey’s trøfler

Pistaciekonfekt

Konfekt med pistacienødder

Pistacienødder kan være ret dyre, men heldigvis skal der ikke bruges så mange til det her konfekt. Og vi synes altså, at det er det hele værd. De både smager helt fantastisk og så pynter de altså så flot på årets konfektfad. Hvis du ikke er så meget til hvid chokolade, så kan det selvfølgelig også sagtens laves med mørk eller lys chokolade.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar