Baileys trøfler

Baileys trøfler
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

1 time

Samlet tid

1 time og 5 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på hjemmelavede Baileys trøfler. De lækreste chokoladetrøfler med Bailey’s, som smelter på tungen.

Ingrediensliste

 • 250 g. mørk chokolade
 • 1,25 dl. piskefløde
 • 3 spsk. Bailey's
 • 20 g. bagekakao

Fremgangsmåde

 1. I en gryde opvarmes fløde til kogepunktet.
 2. Hak chokolade fint og kom det i en skål.
 3. I gryden med fløde tilsættes baileys og blandingen hældes derefter over i skålen med hakket chokolade. Rør godt rundt med en dejskraber til du har en ensartet blanding.
 4. Stil skålen på køl og lad det sætte sig i 5-6 timer, meget gerne til næste dag.
 5. Kom bagekakao i en lille skål.
 6. Form små kugler af trøffel og vend dem i bagekakaoen.
 7. Opbevares på køl.
Bedøm denne ret

Opskrift på Baileys trøfler

De absolut lækreste Baileys trøfler lavet på kun 4 ingredienser. De her trøfler er så lækre og så smelter de nærmest på tungen! De er lavet på kun 4 ingredienser nemlig mørk chokolade, piskefløde, Bailey’s og så rå kakaopulver. Og de smager simpelthen så godt. Hvis du har en forkærlighed for ting med Baileys i, så er der ingen tvivl om, at de her vil lande på et tørt sted hos dig.

De er perfekte at lave til årets konfektfad, men kan også sagtens laves som en omgang hygge til en lørdag eller fredag aften. De er super nemme at lave og kræver ikke lang tid. Det, der tager længst tid, er egentlig at vente på, at de sætter sig.

LÆS OGSÅ: Kokoskonfekt

Baileys trøfler

Chokoladetrøfler med Bailey’s

Så hvis du lige står og mangler en ny variant af de klassiske chokoladetrøfler, så skal du helt klart prøve denne med Bailey’s. Hvor meget man vil have i, det er jo en smagssag. Man kan desværre ikke blot blive ved med at tilsætte og tilsætte, da man også gerne skal kunne rulle kuglerne.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar