Pizza med parmaskinke og pesto Pizza med parmaskinke og pesto Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 15 timer Samlet tid 15 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på en sprød, hjemmelavet pizza med parmaskinke og pesto. En super lækker italiensk pizza, præcis som man får dem i Italien. Ingrediensliste Pizzadej 215 g. vand 8 g. salt 5 g. gær 315 g. hvedemel Fyld 300 g. pizzasauce 2 pk. frisk mozzarella 120 g. parmaskinke 40 g. grøn pesto 20 g. rucola Fremgangsmåde Dagen inden Det her er en opskrift, som kræver tålmodighed, men derimod ikke det store arbejde. Dejen skal nemlig være på køl i 15-18 timer, men den kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage. Start med at røre gæren ud i vandet. Tilsæt herefter 100 g. hvedemel og rør det ud. Tilsæt salt og tilsæt herefter det sidste hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal ikke være våd, men derimod samle sig som en kugle. Rør godt rundt. Dæk din skål til med husholdningsfilm og sæt den på køl i minimum 15-18 timer. Den kan sagtens stå i køleskabet 2-3 dage, så du kan lave den i god tid. Næste dag Tag din dej ud af køleskabet 2 timer inden den skal bruges. Tag dejen ud af skålen og ælt den let, del den i 2 lige store dele og form dem som boller. Drys godt med mel og placer bollerne her. Drys med lidt mel ovenpå. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem ligge på køkkenbordet og hæve i 2 timer. Tænd ovnen på 275 grader varmluft eller så meget din ovn kan trække. Sæt en bageplade ind i ovnen, så den også bliver varmet op. Nu skal du forme dine pizzaer. Tag først den ene klump dej og tag godt med mel på bordet og på dejen. Brug dine hænder og fingre til at forme pizzadejen. Undgå at bruge en kagerulle. Placer hver pizzadej på et stykke bagepapir. Fordel herefter tomatsauce og ost på pizzaerne. Skru ovnen ned på 230 grader. Tag den varme bageplade ud af ovnen og træk pizzaen + bagepapir over på den varme bageplade. Bag herefter pizzaen i ca. 8-10 min, alt efter hvor kraftig din ovn er. Når kanterne er gyldne, så er den færdig. Bag kun én pizza af gangen. Inden servering kommes parmaskinke, pesto og rucola på. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Kitchenaid Artisan, køkkenmaskine Køb her Pizzaovn Køb her Pizzahjul Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pizza med parmaskinke og pesto Sprød pizza med parmaskinke og pesto. Den lækreste hjemmelavede pizza, som vi har toppet med tomatsauce og ost, som bages i ovnen. Efter den er færdigbagt, så toppes den med skiver af parmaskinke, grøn pesto og rucola. Det er bare en super lækker og nem pizza, som er perfekt som fredagsmenu eller blot som weekendmad. Det er i hvert fald én af vores yndlings kombinationer af topping på pizza. Du kan selvfølgelig også sagtens bage parmaskinken i ovnen med tomatsauce og ost. Vi synes blot, at det smager så lækkert, at den kommer frisk på efterfølgende. I stedet for parmaskinke, så kan du også bruge serranoskinke. Smagsmæssigt er der ikke den store forskel. LÆS OGSÅ: Pizza med cocktailpølser Italiensk pizza med parmaskinke Det her er sådan en rigtig italiensk pizza. Brug en god pizzasauce/tomatsauce og gerne frisk mozzarella. Det giver altså den absolut bedste pizza. Når man alligevel bruger tid på at lave en hjemmelavet pizza, så kan man lige så godt gå all-in på de gode ingredienser. Selve dejen er lavet ud fra vores koldhævede pizzadejs opskrift. Det er den absolut bedste pizzadej, hvis du spørger os. Den er lavet udelukkende af vand, gær, salt og mel. Ingen olie eller noget og den bliver stadig virkelig sprød og lækker. Kan jeg bruge en anden pesto? Ja, du kan sagtens bruge en anden slags pesto end grøn. Det ville også smage super lækkert med rød pesto eller peberfrugtspesto. Du kan også sagtens udelade rucola, hvis du ikke bryder dig om det. Vi synes blot, at det giver den perfekte bitterhed og kontrast til resten af fyldet. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Der står i opskriften der ligger en video længere nede i opslaget om hvordan du skal forme dejen men den kan jeg ikke finde Svar
Kan man bruge noget fuldkorsmel i så den bliver en anelse sundere ? Eller bliver den så mere tør Svar
Hej Kan man bruge Tipo 00 pizzamel? I laver virkelig nogle lækre opskrifter. Jeg bruger mange af dem til madplanen. ??? Svar