Opskrifter på hjemmelavet pizza. Du finder opskrift på pizza med serranoskinke, med skinke, med oksekød, vegetarpizza, hvid kartoffelpizza og meget mere. Vi elsker pizza som både hverdagsmad og weekendmad, da det er nemt og lækkert at lave selv.

Opskrift på pizza med chorizo

KLASSISK PIZZA OPSKRIFT

NEMME OG LÆKRE PIZZAOPSKRIFTER FOR ALLE

Pizza er et kæmpe hit blandt folk i alle aldre, og det mener vi helt bestemt er velfortjent for den italienske opfindelse, da den netop kan tilpasses selv alle dem med de aller mest kræsne smagsløg. Det gode ved pizza er nemlig, at du helt selv bestemmer, hvilket pizzafyld du vil have på og så er det bare en af de lækreste retter der går sig til enhver anledning. Det kan både serveres i en finere anledning med gæster, til en hyggelig filmaften derhjemme, hvis du skal have dig et lækkert cheat meal eller endda hvis du skal leve en lidt sundere livsstil. Det er nemlig muligt også at gøre det til en super sund ret også. Det er både super enkelt og hurtigt at lave pizza og så smager det bare helt fantastisk uanset hvad du fylder på den. Pizza hører under nogle af de mest populære middagsretter i Danmark og vi elsker også bare en rigtig klassisk hjemmelavet pizza. Her ser du nogle af vores absolutte favorit pizza toppings som er vores go to, når det er pizzaaften herhjemme eller hvis der kommer gæster på besøg til middag. Så er du til klassisk pizza med pepperoni og cocktailpølser, en pizza med ananas og skinke, eller noget helt tredje, som en pizza med kartoffel og sprød bacon, så er disse opskrifter lige noget for dig uanset hvad du er til.

SUND PIZZA OPSKRIFT

Når man snakker pizza, forbindes det generelt set ikke rigtig med sundhed, da der for eksempel som regel er rigtig mange kalorier i den syndige tømmermænds pizza du køber fra det lokale pizzeria. Men en sund livsstil behøver ikke at betyde at pizza skal udelukkes fra din kost. Vi har nemlig en masse sundere alternativer og forslag til hvordan en pizza kan gøres sundere og så er det stadigvæk lige så nemt og hurtigt at lave som en almindelig pizza. Her ser du nogle af vores opskrifter på lækker og sundere pizza, som stadig er af få ingredienser og som stadig får mundvandet til at løbe.

OPSKRIFTER MED PIZZA

Pizza er så meget mere end bare den traditionelle og klassiske pizza af en almindelig pizzadej. Der er nemlig så mange fortolkninger som er blevet udviklet af ting, med smag af pizza og som er med til at give dig en lidt anderledes pizza oplevelse. Hvis du elsker pizza og er nysgerrig på hvordan du ellers kan spise det udover at lave den klassiske almindelige pizza, så er det her helt klart noget for dig. Disse opskrifter går sig desuden blandt andet rigtig godt til madpakken, som snack eller til de lidt hurtigere måltider på farten. Her ser du opskrifter på pizza lavet af for eksempel tortilla, pita og bagværk med pizzasmag.

HJEMMELAVET PIZZADEJ OPSKRIFTER

Nu hvor du har fået en masse inspiration til hvad du kan putte ovenpå din pizza, så mangler en af de vigtigste detaljer jo bare. Nemlig en lækker hjemmelavet pizzadej som alle kan være med på. Her får du både alternativer som en helt almindelig lys pizzadej, en grov pizzadej, koldhævet pizzadej og til sidst men ikke mindst et helt fantastisk sundere alternativ til en almindelig pizzadej, som nemlig er en opskrift på en pizzabund lavet på en grøntsag. Det er både hurtige og nemme opskrifter og det giver bare prikken over i’et når bunden af din pizza er god og har den helt rigtige tekstur. Desuden får du herunder også en opskrift på hvordan du kan lave din helt egen pizzasauce, hvis du har lyst til at alt skal laves helt fra bunden.

 

ITALIENSK PIZZA OPSKRIFT

Pizza er jo naturligvis noget der forbindes med Italien, da det jo er der den helt fantastiske ret stammer fra. Og vi er sikre på at alle elsker en rigtig lækker traditionel italiensk pizza med det mest smagfulde pizzafyld. Noget af vores favorit pizzafyld til når der skal laves en ægte hjemmelavet italiensk pizza, er jo selvfølgelig klassikerne som Margherita pizza og en helt enkel pizza med tomatsauce, hvidløg, flot grøn basilikum og en lækker saftig mozzarella. Her ser du vores forslag til hvad du kan putte på din helt egen hjemmelavede italienske pizza.

 

MADPAKKE PIZZA

Hvis du står og mangler inspiration til hvad du kan putte i madpakken og er træt af den klassiske kedelige madpakke med et kedeligt stykke tørt rugbrød, så har vi her nogle opskrifter som passer perfekt til den mere spændende madpakke og som med al sikkerhed vil være et stort hit til både børnenes men også de voksnes madpakke. Her får du både alternativer som er billige, anderledes og endda nogle som er lidt sundere. Det er ikke opskrifter som er alt for tidskrævende og du kan endda lave så der er mad til over flere dage.

 

VEGETAR PIZZA OPSKRIFT

Pizza behøver absolut ikke være en ret spækfyldt med alverdens slags kød såsom de helt standard pizza som en klassisk meatlover med for eksempel skinke, pepperoni, pølser og bacon. Det smukke ved pizza er jo netop at du kan putte nærmest hvilket som helst fyld på, som du selv allerbedst kan lide. Så hvis du står og søger inspiration til en vegetarisk pizza der smager helt fantastisk, så se her vores opskrifter på rigtig lækker pizza med vegetar pizza fyld som både er saftigt, nemt og endda sundt. Her ser du for eksempel en skøn pizza med søde kartofler og hvidløg og en pizza med lækre grøntsager som smager fuldstændig himmelsk.

SPECIELLE PIZZA OPSKRIFTER

Pizza er en af de retter hvor det nærmest er ubegrænset hvilket pizzafyld du kan komme på. Men hvis du alligevel savner lidt nye idéer og eventuelt har lyst til at prøve noget helt nyt og lidt anderledes fra de almindelige og klassiske pizza opskrifter, så har vi her fundet vores mest specielle pizza opskrifter frem. Her ser du altså forskellige slags pizza med et twist, som kan være med til at give dig helt nye smagsoplevelser. Prøv det af med familien eller vennerne, eller til en dag du har lyst til at eksperimentere med nogle nye retter. Måske du får en helt ny favorit pizzatopping.