Pølse i svøb

Pølse i svøb
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på pølse i svøb. Stegte eller grillede pølser i svøb med bacon viklet rundt om. Server med kartofler og en salat.

Ingrediensliste

  • 8 stk. pølser
  • 2 pk. bacon i skiver

Fremgangsmåde

  1. Vikl en eller to skiver bacon rundt om pølserne.
  2. Pølserne kan tilberedes enten på pande eller på grill.
  3. Laves de på pande, så varmes en pande op med lidt fedtstof. Tilsæt pølserne og lad dem stege i ca. 8-10 minutter ved middel varme, hvor de vendes jævnligt, så de bliver jævnt stegt. De kan også laves i airfryer. Her skal de have 8-10 minutter ved 180 grader.
  4. Baconen skal være sprød og gylden.
  5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på pølse i svøb

En pølse i svøb skal man ikke undervurdere. En saftig og letkrydret pølse, som svøbes i baconskiver. Det er altså bare godt og er bare god sommermad. Pølserne kan steges på en pande eller grilles, hvis du har en grill. Server med en hjemmelavet kartoffelsalat og evt. en grøn salat til, så har du altså alletiders aftensmad, som bare smager af sol og sommer. Ligeså snart grillsæsonen starter og vi får godt vejr her i Danmark, så får vi lyst til pølser og især pølser i svøb. Den der skive bacon gør bare noget godt for pølsen. Den tilfører noget smag og ekstra sprødhed, hvilket altid er godt.

Vi kan anbefale pølserne fra Aalbæk. Man kan ikke få dem året rundt, men de plejer at komme i butikkerne i løbet af foråret og sommeren. Man kan få dem i forskellige varianter, men det er bare gode kvalitetspølser med en høj kødprocent. Så dem vil vi gerne slå et slag for. Så får du altså den bedste pølse i svøb, hvis man starter med at have en god pølse.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter med pølser her

Pølse i svøb

Grillede eller stegte pølser i svøb

Man kan selv vælge om man vil lave dem som grillede eller stegte pølser i svøb. Begge dele smager skønt. Her om sommeren, så har vi gerne gang i grillen hver gang det kan betale sig. Derfor griller vi også vores pølser i svøb her om sommeren. Det giver lige sådan en ekstra luksuriøs grillet pølse. Vi får nemlig grillet en del pølser i løbet af sommeren, så det er også lækkert nok, at de nogle gange bliver tilberedt lidt anderledes.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar