Poke bowl med laks

Poke bowl med laks
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minuter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på Poke Bowl med marineret laks, mango, bønner, syltede rødløg og avocado. Lækre og nemme bowls med laks og grønt, hvor vi har brugt KitchenAid foodprocessoren til at skære perfekte små tern.

Ingrediensliste

 • 80 g. ris
 • 0,25 stk. spidskål
 • 100 g. frosne edamamebønner uden bælg
 • 1 stk. avocado
 • 0,5 stk. mango
 • 0,5 stk. agurk
 • 50 g. syltede rødløg
 • Marineret laks

 • 225 g. laksefilet
 • 2 spsk. sojasauce
 • 1 spsk. limesaft
 • 3 spsk. sesamfrø

Fremgangsmåde

 1. Kog ris efter pakkens anvisning.
 2. Rør marinaden sammen til laksen.
 3. Skær laks (sørg for at den har været frosset ned 24 timer inden) ud i tern på din KitchenAid foodprocessor eller i hånden.
 4. Vend laksen med marinaden og sæt til side, imens du forbereder de resterende ting.
 5. Snit spidskål fint med rivejernet i foodprocessoren.
 6. Skær mango, agurk og radiser i tern på foodprocessoren.
 7. Skyl edamamebønner i vand, så de kan tø op.
 8. Skær avocado i tynde skiver.
 9. Anret dine bowls med spidskål og ris i bunden. Top med de resterende ting.
 10. Server med det samme.

 

Bedøm denne ret

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med KitchenAid

Opskrift på poke bowl med laks

En lækker og nem Poke Bowl med laks og masser af grønt. En bowl, som ikke kun er smuk. Den er nemlig også hurtig at lave og så mætter den godt. Til at lave den har vi brugt foodprocessoren fra KitchenAid, som er én af de bedste investeringer til køkkenet! Den her udgave er en 13 cup foodprocessor og så har den masser af ekstraudstyr med. Den kan hakke, rive og skære i tern – det er så genialt. Især hvis du hader at skære grøntsager eller gerne vil optimere tiden og gøre det hurtigere. Så kan vi fra hjertet virkelig anbefale dig at anskaffe dig sådan en her.

Til disse poke bowls har vi brugt det tilbehør, som kan skære i tern. Perfekte små tern, som er lige store og som man ellers ville bruge lang tid på at skære i hånden. I den her bowl har vi brugt laks, som er marineret og så mango, agurk, radiser, bønner og avocado. For at få den til at mætte mere, så har vi lavet en bund af ris og spidskål. Det er så lækkert til aftensmad eller frokost.

LÆS OGSÅ: Klik her og se alle vores aftensmadsopskrifter

Poke bowl med laks

Foodprocessor som en hjælpende hånd

Vi bruger vores foodprocessor stort set hver dag. Nu har vi brugt den her til at hakke grøntsagerne i perfekte, små tern. Men man kunne også bruge netop det tilbehør til at lave frugtsalat, en tomatsalsa eller pico de gallo. Hvis du skal have grøntsager i din gryderet, så er den også perfekt til det formål. Vi bruger også ofte tilbehøret, som kan rive. Især hvis vi skal lave spaghetti bolognese, lasagne, chili con carne eller generelt retter, hvor der er god mulighed for at tilføje en masse grønt. Så kommer vi bare alle grøntsagerne i foodprocessoren og så hældes det over i gryden. Det sparer os for så meget tid. Især når det er grøntsager, som skal snittes meget fint. Vi bruger den også til at lave den bedste granola. For os er den virkelig uundværlig i køkkenet. Hvis vi skal nævne to ting, som man bare SKAL have i køkkenet, så er det en foodprocessor og en røremaskine, som KitchenAid jo også laver den smukkeste udgave af.

Poke bowl med laks

Bowls med laks

Når man selv laver sine bowls med laks, så kan man jo også bestemme præcis hvilke grøntsager man vil have i. Vi har brugt alle vores favoritter, når det kommer til poke bowls. Men du kan også sagtens bruge andre grøntsager. Vi har også brugt laks, men du kan også bruge tun. Bare husk at anbefalingerne siger, at man skal huske at fryse fisken i minimum 24 timer inden brug for at være på den sikre side.

Poke bowl med laks

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar