Pommes frites i airfryer

Pommes frites i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på pommes frites i airfryer. Lav sprøde og lækre pomfritter i din airfryer, som kan serveres til aftensmad.

Ingrediensliste

  • 800 g. bagekartoffel
  • salt/peber
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

  1. Skyl bagekartoflerne.
  2. Skær 1 cm tykke pommes frites.
  3. Læg dem i en skål med koldt vand i 30 minutter for at trække noget af stivelsen ud.
  4. Dræn dem for vand og tør dem godt.
  5. Vend dem med olie, salt og peber.
  6. Læg dem i airfryeren og bag dem ved 190 grader i 30-35 minutter. Ryst dem godt undervejs.
Bedøm denne ret

Opskrift på pommes frites i airfryer

Hjemmelavede pommes frites i airfryer er mega nemt at lave! Og du får de lækreste, sprøde fritter, som kan serveres som tilbehør til aftensmaden. Det her er nok noget af det, som vi bruger vores airfryer mest til. Det er nemlig så nemt og så passer de stort set sig selv. Man skal bare lige ryste kurven undervejs for det bedste resulatet, så de bliver bagt godt over det hele. Fritterne serverer vi sammen med en god aioli til og det er bare det bedste makkerpar!

Vi bruger store bagekartofler til at lave vores hjemmelavede pomfritter i airfryer. Det er nemt og hurtigt at skære dem ud i stave, lægge dem i blød i koldt vand (for at trække noget stivelse ud). Så nemt, at man ikke behøves at købe de færdiglavede pommes frites.

LÆS OGSÅ: Se masser af nemme opskrifter til airfryer her

Pommes frites i airfryer

Hjemmelavede pomfritter i airfryer

Man kan som sagt lave de absolut bedste hjemmelavede pomfritter i airfryer. De bliver bedre end når man laver dem i ovn. Og det er netop forskellen på en airfryer og en alm. ovn. I en airfryer cirkuleres den varme luft hurtigere end i en almindelig ovn. Du får derfor et sprødere resultat på kortere tid. Man bruger også en del mindre olie end hvis man frituresteger fritterne. Så det er total win-win, hvis du spørger os. Sprøde og lækre fritter på kortere tid og med mindre olie. De kan spises både til hverdag og i weekenden.

Pommes frites i airfryer Pommes frites i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Kommentarer

Skriv en kommentar