Raviolisalat med grøn pesto og fetaost

Raviolisalat med grøn pesto og fetaost
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker og nem raviolisalat med grøn pesto, fetaost, cherrytomater og ristede pinjekerner. En nem frokost eller aftensmad.

Ingrediensliste

  • 250 g. ravioli med fyld af spinat og ricotta
  • 40 g. grøn pesto
  • 100 g. cherrytomater
  • 100 g. frosne grønne bønner
  • 40 g. fetaost
  • 30 g. pinjekerner
  • 30 g. frisk spinat
  • 0,25 bundt frisk basilikum

Fremgangsmåde

  1. Kog ravioli efter pakkens anvisning. 1 minut før de er færdige tilsættes frosne bønner i vandet og koger med det sidste minut.
  2. Når det er kogt drænes det for vand og vendes med pesto. Vend evt. lidt olivenolie i også, hvis det bliver lidt for tørt.
  3. Varm en pande op uden fedtstof. Kom pinjekerner på. Ryst panden jævnligt, indtil de har fået farve og begynder at dufte nøddeagtige. Tag dem så af panden.
  4. Halver cherrytomater.
  5. Knus feta.
  6. Vend ravioli, bønner, frisk spinat, og cherrytomater sammen og top med ristede pinjekerner, knust feta og frisk basilikum udover.
Bedøm denne ret

Opskrift på raviolisalat med grøn pesto og fetaost

Det her er opskriften på en hurtig og mættende raviolisalat med grøn pesto og fetaost. Når det bare skal være nemt og hurtigt til aftensmad, men hvor der samtidig gerne må været noget grønt til. Så er sådan en raviolisalat svaret. Vi bruger enten ravioli eller tortellini og gerne nogle med fyld af spinat og ricotta, da det spiller godt sammen med de resterende ingredienser. Man kan få sådan nogle vildt gode raviolier fra Netto, fra deres Premier mærke. De findes på køl og passer så godt i den her salat.

Udover ravioli, så er der også cherrytomater, ristede pinjekerner, spinat, grønne bønner og fetaost i. Den lækreste kombination, som vi elsker til enten frokost eller en hurtig aftensmad. Anret det på et stort fad, som man kan tage af og server evt. med gnavegrønt eller en salat mere til. Det er lækker sommermad til de dage, hvor man ikke vil have gang i grillen, men blot vil have noget let og lækkert.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på måltidssalater her

Raviolisalat med grøn pesto og fetaost

Måltidssalat med ravioli

Vi laver virkelig ofte de her måltidssalater med enten ravioli eller tortellini. Fyldt pasta er bare vildt lækkert på den her måde, da det giver noget ekstra fylde til pastaen. Derudover vendes de i grøn pesto. Den kan man lave selv eller man kan købe en færdiglavet. Vi køber ofte dem, som findes på køl, som er lidt mere frisklavede. Men du kan selvfølgelig også bruge en anden slags pesto eller helt udelade det. Så ville vi dog vende raviolien i lidt olivenolie for at gøre dem knap så tørre efter de er kogt.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar