Rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano

Rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en omgang cremet rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano i cremet sauce. En hurtig hverdagsret, som kan laves på 30 min.

Ingrediensliste

  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 100 g. cherrytomater
  • 3 tsk. tomatpure
  • 95 g. peberfrugtspesto
  • 2,5 dl. AMA 15% madlavningsfløde
  • 220 g. rigatoni pasta
  • 40 g. frisk spinat
  • 30 g. parmesan
  • 0,25 bundt frisk basilikum
  • salt/peber
  • Andet

  • 60 g. serranoskinke
  • 0,25 bundt frisk basilikum
  • 15 g. parmesan

Fremgangsmåde

  1. Hak løg fint. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Halver cherrytomater.
  2. Varm en pande op uden fedtstof. Kom skiver af serrano på. Lad det stege på begge sider til det er sprødt og gyldent.
  3. Tag det herefter fra på en tallerken med fedtsugende papir.
  4. Sæt panden tilbage på blusset.
  5. Kom hvidløg, løg og cherrytomater på. Lad det sautere et par minutter, imens der røres.
  6. Tilsæt så tomatpure, peberfrugtspesto og AMA madlavning 15%. Rør godt rundt.
  7. Kog pasta efter pakkens anvisning.
  8. Tilsæt spinat, fris basilikum og fintrevet parmesan til saucen. Rør ud og lad det falde sammen.
  9. Når pasta er færdigkogt, så hældes vandet fra. Gem noget pastavand og hæld resten fra.
  10. Vend pasta i saucen og kom evt. noget af pastavandet ved også for at gøre den ekstra cremet.
  11. Smag til med salt/peber og anret så i skåle.
  12. Top med stykker af sprød serrano, ekstra parmesan og evt. lidt frisk basilikum.
  13. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med AMA

Opskrift på rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano

Her får du opskriften på en lækker og nem hverdagsret, nemlig rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano og spinat. Når tiden er knap, så er det fedt at have nogle retter i baghånden, som er hurtige at lave og som har god smag. Det er den her pastaret med peberfrugtsauce og serrano et godt eksempel på. En smagfuld sauce, som laves på AMA madlavning 15%, som gør saucen tyk og cremet. Udover det, så har vi et lille hack til hvordan man kan lave en smagfuld sauce på få ingredienser. Vi bruger nemlig peberfrugtspesto på glas, som indeholder masser af smag. Det udgør saucen sammen med AMA madlavning 15% og lidt tomatpure. Dét er altså et hack til de travle hverdage, da du så får en smagfuld pastaret på få ingredienser.

LÆS OGSÅ: Se flere ideer til hurtig aftensmad her

Rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano

 

 

Rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano

Rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar