Riskiks med chokolade Riskiks med chokolade Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 8 stk. Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Riskiks overtrukket med mørk chokolade og frysetørrede hindbær. En hurtig og nem snack eller lille dessert til den søde tand. Ingrediensliste 8 stk. riskiks 40 g. mørk chokolade 2 tsk. frysetørret hindbær Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Hak chokolade fint. Smelt enten i mikroovnen eller over vandbad. Dyp nu den ene overflade af riskiksen i chokoladen. Drys med frysetørret hindbær. Lad chokoladen stivne igen og herefter er de klar til at spise. Lås skærm Opskrift på riskiks med chokolade Lav nemt selv riskiks med chokolade. Vi er vilde med de der riskiks overtrukket med chokolade, som man kan købe i de fleste butikker. De kan bare være ret dyre og man får sjældent mange i en pakke. Derfor tænkte vi, at det var billigere at lave dem selv. Så vi har overtrukket nogle riskiks med mørk chokolade og drysset med lidt frysetørrede hindbær for at få lidt syrlighed også. Det smager så skønt og de er gode som en lille snack. Vi elsker at anrette et lille fad med frugt og grønt skåret ud i stave og både. Og så fuldender vi fadet med et par riskiks, som er brækket i mindre stykker. Det er en god eftermiddagssnack eller lille dessert efter aftensmaden. Især hvis man prøver at skrue ned for marabou-chokoladen eller lignende. Så kan vi altså varmt anbefale at lave dem her og så anrette på et fad med frisk frugt. Det tager i hvert fald vores sukkertrang. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på sundere snacks her Snack med riskiks Det er en lækker lille snack med riskiks. Riskiks er sprøde og det fungerer så godt sammen med chokoladen. Vi har som sagt også lige drysset lidt frysetørrede hindbær udover. Det kunne også være lidt kakaonibs, finthakkede ristede nødder eller lignende. Det er bare lækkert med det der ekstra crunch eller lidt syrlighed til den søde chokolade. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.