Her finder du sunde snacks til madpakken, uden sukker, med havregryn, med dadler og meget mere. Hvis du mangler sunde snacks til den søde tand, så har vi masser af opskrifter her. Nemme, sunde snacks med få kalorier, som er nemme at lave og som indeholder få ingredienser.

Her finder du masser af sunde snacks hvad enten det er fordi du prøver at slanke dig eller blot hellere vil spise sundere. Man kan nemlig sagtens lave en masse nemme, sunde snacks til madpakken, til børn, til den søde tand, til skolen, til fryseren, til arbejdet eller blot til fryseren.

Sunde snacks til den søde tand

Vi kommer nemlig her med alle vores bedste bud på sundere alternativer til når den søde tand melder sin ankomst. Den kommer ofte snigende om eftermiddagen eller sent om aftenen. Det gør vores i hvert fald. Og derfor vil vi gerne være på forkant og har derfor ofte sundere snacks i køleskabet eller fryseren.

Mange af de opskrifter, som vi laver, er lavet uden hvid sukker, hvedemel, smør og mælk. I stedet er de blandt andet lavet med dadler, bananer, havregryn, peanutbutter og andre ingredienser, som mætter godt og som indeholder masser af vitaminer.

Hvad er den sundeste snack?

Det er altid en god ide med grøntsagsstænger som gulerødder, agurk, peberfrugt eller bladselleri. Hertil kan du lave en dip på skyr eller græsk yoghurt.

Hvad kan jeg spise, når jeg bliver lækkersulten?

Hvis du gerne vil have noget, som giver dig den søde tilfredsstillelse, så kunne det være dadelkugler, en bananis eller hindbær dyppet i chokolade. Vi synes, at det ofte lige tager trangen uden, at man behøver at spise en hel masse.

Jeg mangler ideer til snacks?

Du kan lave så mange sundere snacks. Det kan være bananis, chiagrød, bagt havregrød, dadelkugler og meget mere.