Ristet rugbrød med hvidløgsstegte cherrytomater Ristet rugbrød med hvidløgsstegte cherrytomater Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 person Opskrift til 1 person Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på ristet rugbrød med de bedste hvidløgsstegte cherrytomater. Det er en skøn, nem og sund frokost, som gør at rugbrød ikke behøves at være kedeligt. Ingrediensliste 2 skiver rugbrød 130 g. cherrytomater 1 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie 20 g. rucola 20 g. pikant flødeost salt/peber Fremgangsmåde Rist rugbrød i en brødrister eller i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 5 min. Halver cherrytomater. Pil hvidløg og hak fint. En pande varmes op med 2 spsk. olivenolie. Herefter tilsættes hvidløg. Lad det stege 2 minutter, inden cherrytomaterne tilsættes. Svits tomaterne godt og ryst dem i panden. Når de begynder at blive en smule bløde, så tages panden af varmen. Smør de ristede rugbrødder med et tyndt lag pikant smørreost. Tilsæt herefter skyllet ruccola og til sidst dine stegte tomater. Slut af med salt og peber. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på ristet rugbrød med hvidløgsstegte cherrytomater Vi elsker ristet rugbrød med hvidløgsstegte cherrytomater. Det er en skøn og lækker måde at spise rugbrød på, som på ingen måde er kedeligt. Vi kan nemlig nemt køre træt i de kedelige rugbrødsmadder med smør og pålæg. Derfor laver vi ofte sådanne madder. Det er en skøn og sund frokost til når man har ekstra tid og gerne vil have en lidt ekstraordinær mad, som mætter godt. Samtidig er det også en rigtig lækker rugbrødsmad uden kød. Så hvis du mangler lidt vegetariske muligheder i forhold til smørrebrød, så kan vi også varmt anbefale denne. LÆS OGSÅ: Laksemad med creme fraiche dressing Det er simpelt, men godt. Vi elsker at købe rugbrød fra bageren, da det også løfter sådan en rugbrødsmad. En god mad starter nemlig med en god bund, som i dette tilfælde er rugbrød. Desværre har vi ikke selv en god opskrift på hjemmebagt rugbrød endnu, men vi eksperimenterer med det ofte, så mon ikke, at den snart sidder i skabet! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.