Tilmeld nyhedsbrev

Ristet rugbrød med hvidløgsstegte cherrytomater

ristet rugbrød med hvidløgsstegte cherrytomater

Ristet rugbrød med hvidløgsstegte cherrytomater

Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Ingrediensliste

  • 2 skiver rugbrød
  • 130 g. cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 20 g. ruccola
  • 20 g. pikant smørreost
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Rist rugbrød i en brødrister eller i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 5 min.
  2. Halver cherrytomater. Pil hvidløg og hak fint.
  3. En pande varmes op med 2 spsk. olivenolie. Herefter tilsættes hvidløg. Lad det stege 2 minutter, inden cherrytomaterne tilsættes.
  4. Svits tomaterne godt og ryst dem i panden. Når de begynder at blive en smule bløde, så tages panden af varmen.
  5. Smør de ristede rugbrødder med et tyndt lag pikant smørreost. Tilsæt herefter skyllet ruccola og til sidst dine stegte tomater. Slut af med salt og peber.

Bedøm denne ret

 

Skriv en kommentar