Roastbeef på grill Roastbeef på grill Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 50 minutter Samlet tid 55 minutter Del Pin Print Beskrivelse Sådan laver du nemt en roastbeef på grill. Grillet roastbeef er lækkert til aftensmad eller på frokostbordet skåret i tynde skiver. Ingrediensliste 1 kg. roastbeef 3 fed hvidløg 1 spsk. smør 0,25 bundt frisk timian salt/peber Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Forvarm grill ved fuld varme. Imens tørres roastbeef af og krydret godt med salt og peber. Kom roastbeef på grillen og lad den brune godt af i et par minutter på hver side. Når kødet er brunet af kommes den i en foliebakke med smør, hvidløg og frisk timian. Stil foliebakken på inddirekte varme og skru temperaturen ned på ca. 175 grader. For et flot medium resultat skal kernetemperaturen ramme 55 grader – tjek temperaturen undervejs. Stegetiden kan være alt fra 20-40 minutter. Det afhænger af tykkelsen på stegen. Når den ønskede kernetemperatur er nået, tages stegen af grillen og den hviler i 25-30 minutter. Herefter skæres den i skiver og serveres. Lås skærm Opskrift på roastbeef på grill Lav nemt og hurtigt en roastbeef på grill, som er saftig og smagfuld. Det er slet ikke svært at grille en roastbeef og her får du en nem guide til hvordan. Roastbeef kan spises til aftensmad, men er også god kold på frokostbordet skåret i tynde skiver. Der er intet som en skive rugbrød med roastbeef, remoulade, ristede løg og lidt sylt. Det er bare et lækkert stykke smørrebrød. Vi har også tidligere arbejdet i et cateringfirma og vi har slet ikke tal på hvor mange stykker smørrebrød med roastbeef, som vi i tidernes løb har lavet. Ikke desto mindre, så er det altså bare en klassiker og det smager kun endnu bedre, hvis man laver det med grillet roastbeef. Når kødet grilles så får det en dejlig og smagfuld stegeskorpe. Nu hvor sommeren er over os, så giver det også super god mening at grille. Vi griller i hvert fald alt hvad der kan grilles, fordi vi elsker at stå og tilberede maden ude i det gode sommervejr. Roastbeef er en oksesteg af inderlår og det kan derfor også sagtens fungere som sommermad. Server evt. med nogle bagte kartofler og en tomatsalat eller en broccolisalat. Måske med en kold sauce til også? Sådan en menu laver vi i hvert fald ofte. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på kød på grill her Grillet roastbeef En grillet roastbeef er en god og lækker måde at tilberede kødet på her i sommertiden. Det er nemt at grille den og den får en dejlig smag. Vi griller den først godt af ved høj varme og herefter kommes den i en foliebakke med smør og hvidløg. Så griller den videre ved indirekte varme, indtil den når kernetemperaturen på 55 grader. Så får du en flot rosa roastbeef. Brug meget gerne stegetermometer for at holde øje med temperaturen, da den er altafgørende for, at du får en god grillet roastbeef. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.