Rocky road med digestive og marcipan

Opskrift til stk. Opskrift til 12 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

2 timer

Samlet tid

2 timer og 10 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker opskrift på rocky road lavet i en juleudgave med marcipan og digestivekiks. De er så fine, når de bliver skåret ud og de pynter på småkagefadet.

Ingrediensliste

  • 250 g. mørk chokolade
  • 5 stk. digestivekiks
  • 100 g. marcipan

Fremgangsmåde

  1. Hak chokolade i mindre stykker. Smelt det over vandbad.
  2. Hak digestivekiks meget groft.
  3. Skær marcipan i små stykker.
  4. I en skål blandes digestivekiks, marcipanstykker samt smeltet chokolade. Vend det hele godt rundt, så alt er dækket.
  5. Beklæd et lille fad eller en form med bagepapir eller husholdningsfilm. Hæld herefter hele massen over i. Pres det godt ned. Drys evt. med lidt knuste digestivekiks på toppen. Sæt på køl i 2 timer.
  6. Tag ud af køl og op af formen. Skær i ønskede stykker.
Bedøm denne ret

Opskrift på rocky road med digestive og marcipan

Her får du opskriften på rocky road med digestive og marcipan. I går havde vi nemlig vores årlige konfektdag, hvor vi ikke bager julesmåkager, men derimod laver alt vores julekonfekt og i år ville vi lige prøve en lille idé af, som vi havde til en opskrift.

Og efter 2 forsøg, hvor vi lige skulle justere mængden, så sad den lige i skabet. Vi havde nemlig en plan om at lave noget julekonfekt, som var nemt at lave og som ikke krævede flere timers tålmodighed.

Så derfor opstod opskriften på de her fine rocky roads med digestivekiks og marcipan. Kombinationen af den fede marcipan, den sprøde kiks og chokoladen var bare så god. Jeg tror, at næste år, der vil vi eksperimentere med nogle andre kombinationer, for man kan jo kombinere en hel masse i rocky road.

LÆS OGSÅ: Chokoladetrøfler 

Rocky road med digestive og marcipan Rocky road med digestive og marcipan

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar