Rocky road med dumle og juleskum

Rocky road med dumle og juleskum
Opskrift til stk. Opskrift til 12 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på rocky road med dumle og juleskum, som pynter så fint på juleslikfadet. Det består af blot 4 ingredienser og er nemt at lave.

Ingrediensliste

 • 100 g. juleskum
 • 100 g. saltede peanuts
 • 100 g. dumle
 • 300 g. lys chokolade

Fremgangsmåde

 1. Klip juleskum ud i mindre stykker.
 2. Skær dumle ud i mindre stykker.
 3. Hak chokolade fint.
 4. Smelt chokolade i mikroovn eller over vandbad.
 5. Vend stykker af juleskum, dumle og peanuts sammen med smeltet chokolade.
 6. Kom hele blandingen over i et lille fad, hvor der er lagt et stykke bagepapir i (krøl bagepapiret sammen inden du kommer det ned i).
 7. Fordel blandingen i den højde, som du gerne vil have din rocky road i.
 8. Sæt det så på køl i et par timer.
 9. Skær chokoladen ud i passende stykker og opbevar på køl.
Bedøm denne ret

Opskrift på rocky road med dumle og juleskum

Tryl dine julerester om til den lækreste omgang rocky road med dumle og juleskum. Når vi har lidt forskellige rester af slik og diverse, så laver vi gerne sådan en portion rocky road. Det smager så godt og ser samtidig helt fantastisk ud på et slikfad. Samtidig er det så nemt at lave, da man blot blander de forskellige ting og så smelter chokolade og vender i. Det hele kommes i en form og sættes på køl og så skal det bare skæres ud inden servering.

Man kan lave rocky road i så mange varianter. Ofte laver vi ud af de rester, som vi har. Det kan der faktisk ofte komme nogle spændende og anderledes kombinationer ud af. Den her kombination af skum, dumle og saltede peanuts blev nemlig så god! Så elsker du også de tre ting, så vil den her udgave uden tvivl være noget for dig.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på hjemmelavet slik og snacks

Rocky road med dumle og juleskum

Rockyroad opskrift

At lave rockyroad kræver som sådan ikke en opskrift, da det ofte bare kan laves på slum. Vi synes dog alligevel, at der skulle en opskrift til, hvis du er lidt i tvivl om mængderne. Men når man først har lavet det én gang, så er det så nemt at gå til en anden gang. Den her kombination af slik og chokolade er virkelig god, men prøv også at eksperimentere med andre kombinationer. Vi kan anbefale at bruge små stykker af marcipan eller rester af marcipanbrød, frysetørrede bær som hindbær eller jordbær, Daim eller andet i den stil.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar