Romtoddy

Romtoddy
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet og smagfuld romtoddy lavet på rom, te, citron, ingefær og honning. En perfekt drik mod forkølelse!

Ingrediensliste

 • 1,5 dl. færdiglavet te
 • 4 cl. lys rom
 • 2 tsk. akaciehonning
 • 1 cm. frisk ingefær
 • 0,5 stk. økologisk citron
 • 1 stk. kanelstang

Fremgangsmåde

 1. Rør rom, akaciehonning og skiver af frisk ingefær sammen i et glas.
 2. Skær citron i skiver.
 3. Hæld varm te i glasset.
 4. Top med kanelstang og et par skiver citron. Rør rundt i glasset.
 5. Nyd med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på romtoddy

Sådan en romtoddy er altså bare hyggelig sådan en kold efterårsdag eller vinterdag. Især hvis man har en forkølelse, som er ved at komme snigende. En varm drik lavet på te, rom, ingefær og honning, som uden tvivl varmer hele kroppen godt igennem.

Du kan bruge lige præcis den te, som du bedst kan lide. Det kan være Earl Grey eller en god sort te. Vi køber ofte en god sort te i en tebutik eller i løsvægt i større supermarkeder. Det plejer nemlig altid at være godt og så kan man altid dufte til dem, inden man køber.

LÆS OGSÅ: Chai latte

Romtoddy

Varm drik med rom

Det er en smagfuld varm drik med rom i. Du kan bruge både lys og mørk rom og du kan selvfølgelig også lave den uden rom, hvis du gerne vil lave den alkoholfri. Kombinationen af den varme te, honning, ingefær og citron smager helt fantastisk og er vores absolutte go-to, hvis vi kan mærke, at en forkølelse er på vej. Det kan ikke altid stoppe en forkølelse, men det kan være dejlig lindrende.

Det er også sådan en drik, som er god, hvis man er på skiferie. Især hvis man lige trænger til at få varmet hele kroppen godt igennem efter en hel dag på ski. Du kan også selv justere på mængden af honning, ingefær og citron, så det passer præcis til dine smagsløg. Vi kan i hvert fald varmt anbefale sådan en romtoddy.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar