Salat med blåbær

Salat med blåbær
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker og smagfuld salat med blåbær, mango, æbler og honningristede mandler.

Ingrediensliste

 • 75 g. rucola
 • 0,5 stk. mango
 • 1 stk. æble
 • 75 g. blåbær
 • 30 g. mandler
 • 1 spsk. akaciehonning

Fremgangsmåde

 1. Start med at riste mandlerne i akaciehonning på en pande, så de kan køle af imens du laver resten. Mandlerne skal have 4-5 minutter ved middelhøj varme på panden i honningen. Vend godt rundt undervejs.
 2. Kom mandlerne over på et stykke bagepapir.
 3. Skær mango i tern.
 4. Skær kernehuset fra æble og skær herefter æblet i tynde både.
 5. Kom rucola, æble, mango og blåbær i en skål og drys med de honningristede mandler.
Bedøm denne ret

Opskrift på salat med blåbær

Den lækreste salat med blåbær, æble, mango, rucola og honningristede mandler. Vi kan slet ikke vente med at nyde denne skønne salat til sommer, som tilbehør til en god omgang grillmad. De sprøde, ristede mandler giver salat både noget sprødt og sødt. Vi kan slet ikke få armene ned over hvor nemt du kan pifte aftensmad op med denne ret. Salat kan nemt blive den samme omgang iceberg, agurk og tomat hos mange af os. Vi har derfor forsøgt at lave en lidt anderledes, men nem salat. Denne lidt eksotiske salat tager få minutter at bikse sammen og du kan derfor også nemt lave den til større selskaber. Dine gæster vil uden tvivl blive imponeret af alle de flotte farver og den friske smag heri.

Vi elsker det her med at kombinere frugter og grøntsager i en salat. Når man skal lave en god salat, så er det nemlig vigtigt at kombinere det søde, det saltede og det sprøde. I den her salat får du det søde fra blandt andet mango og de ristede mandler. Det salte og lidt bitre får du fra rucola.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på salater med frugt

Salat med blåbær

Blåbærsalat

Man kan simpelthen lave den absolut lækreste blåbærsalat som tilbehør til aftensmaden. Som nævnt, så elsker vi at bruge frugter i salaten. Især bær, da det også giver noget ekstra lækkert for øjnene. Som det klassiske ordsprog siger, så spiser vi jo også med øjnene. Så det er altså vigtigt, at det også bare ser mega godt ud. Her er bær altså helt ideelle at bruge, da de bare er så smukke at se på. Her har vi brugt blåbær, men prøv også at bruge hindbær, brombær eller jordbær i dine salater.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar