Salat med hindbær og mango

Salat med hindbær og mango
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

En nem, hurtig og lækker salat med hindbær, mango, saltmandler og fetaost. En smagfuld salat med spinat, som kan laves på 15 minutter.

Ingrediensliste

 • 65 g. frisk spinat
 • 1 stk. mango
 • 100 g. sukkerærter
 • 125 g. hindbær
 • 50 g. saltmandler
 • 100 g. fetaost

Fremgangsmåde

 1. Skyl spinat og anret på et fad eller i en skål.
 2. Skræl mango. Skær udenom stenen og skær mangoen i tern.
 3. Del sukkerærterne på langs.
 4. Skyl hindbær.
 5. Kom mango, sukkerærter og hindbær ovenpå spinaten. Bland det evt. lidt rundt.
 6. Top med saltmandler og smuldret feta (vi kom lidt feta ovenpå salaten og resten i en skål ved siden af, så man selv kunne tage mere).
 7. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på salat med hindbær og mango

En lækker og nem salat med hindbær, mango, saltmandler og fetaost. Sommeren er over os og vi elsker at pifte aftensmaden op med en smagfuld salat! En salat behøves slet ikke at være kedelig og den kan nemt gøres spændende. Vi tilføjer gerne frugter til vores salater og også gerne noget knas. Her er det i form af saltmandler, men det kunne også være brødcroutoner, peanuts, græskarkerner eller cashewnødder. Det er bare altid lækkert med en kombination af sprødt, sødt, salt og frisk.

Vi faldt over de fineste hindbær, da vi var ude at handle og derfor måtte vi bare lave en nem salat med hindbær. Udover hindbær, så har salaten en base af spinat og så er der også mango, sukkerærter og fetaost i. Hvis du ikke er så meget til fetaost, så kan det serveres ved siden af. Så kan dem, som kan lide feta, selv tage det til deres portion. Det synes vi er så god en måde at servere det på, hvis det ikke er alle, som er vilde med feta.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på salater med mango

Salat med hindbær og mango

Hindbærsalat opskrift

Måske det er sjældent, at du begiver dig ud i en hindbærsalat. Af egen erfaring, så har vi det nemlig ofte med at vælge andre frugter over hindbær. Jordbær, blåbær og meloner bruger vi ofte, men nu ville vi altså gerne lave en hindbærsalat. Og den smagte simpelthen så godt! Vi serverede den til en omgang grillmad og alt blev spist. Så må det altså siges at være en succes.

Der er intet som sommersalater med bær og masser af farver. Som man siger, så spiser vi jo også med øjnene og man kan da ikke blive andet end i godt humør af sådan en smuk salat her fyldt med farver.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar