Salat med honningmelon og paprikaristede solsikkekerner

Opskrift på salat med honningmelon og paprikaristede solsikkekerner
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Opskrift på den skønneste salat med honningmelon og ristede solsikkekerner. Den er lavet på en bund af spinat og er toppet med melon og æble.

Ingrediensliste

  • 60 g. solsikkekerner
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 tsk. paprika
  • 0,5 tsk. salt
  • 2 stk. æble
  • 400 g. honningmelon
  • 30 g. frisk spinat

Fremgangsmåde

  1. På en tør pande blandes solsikkekerner med olie, salt og paprika. Varm op under middel varme og rist kernerne. Lad dem afkøle.
  2. Skyl spinat og hak honningmelon og æbler.
  3. Bland spinat, honningmelon og æbler i en skål. Top med de paprikaristede solsikkekerner.
Bedøm denne ret

Opskrift på salat med honningmelon og paprikaristede solsikkekerner

En simpel og lækker salat med honningmelon, æbler og paprikaristede solsikkekerner. Den er perfekt som tilbehør til grillmaden eller som en smagfuld frokost her i sommervarmen. Den er lavet på en bund af spinat, som er toppet med æbletern, honningmelon og sprøde solsikkekerner.

Har du prøvet at riste solsikkekerner? Det smager virkelig skønt og giver noget sprødhed til salaten, som lige løfter den til et nyt niveau. Kombinationen af de sprøde solsikkekerner og den søde honningmelon og de sprøde æbler er så fantastisk! Selvom det måske lyder som en relativ simpel salat, så er det virkelig en storfavorit, når honningmelonerne er søde og godt modne. I stedet for honningmelon, så kan du selvfølgelig også bruge andre meloner. Vi kan anbefale en cantaloupemelon eller en netmelon, hvis du gerne vil bytte den ud. Du kan også lave en kombination af flere slags.

Opskrift på salat med honningmelon og paprikaristede solsikkekerner Opskrift på salat med honningmelon og paprikaristede solsikkekerner

LÆS OGSÅ: Bagte quesadillas

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar