Saltristede hasselnødder Saltristede hasselnødder Opskrift til 2505007501000 g. Opskrift til 250 g. Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nemme og lækre saltristede hasselnødder. Her finder du en nem opskrift på ristede hasselnødder med salt, som du kan spise som snack. Ingrediensliste 2,5 dl. vand 3,5 spsk. salt 250 g. hasselnødder Fremgangsmåde Kog vand og salt op i en gryde. Når saltet er kogt ud, så tilsættes hasselnødderne til gryden og gryden tages af blusset. Lad nødderne stå og trække i 20-25 minutter. Hæld vandet fra. Tænd ovnen på 160 grader varmluft. Dræn hasselnødderne godt og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys evt. med lidt ekstra salt. Bag nødderne i ovnen i ca. 18-20 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Hold øje med dem undervejs, så de ikke brænder på. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle helt af inden de hældes over i en bøtte. Brug dem i salater eller spis dem som en sund snack. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på saltristede hasselnødder Lav lækre og nemme saltristede hasselnødder, som kan spises som en snack eller som kan bruges på salater. De er så nemme at lave og kræver kun 3 ingredienser, nemlig vand, salt og hasselnødder. Vi har utallige gange lavet de velkendte saltmandler og er kæmpe fans af dem. Derfor tænkte vi, at vi ville prøve at lave dem med en anden slags nødder. Derfor blev det til de her saltristede hasselnødder, som bare fungerer rigtig godt som en snack. Du kan som sagt spise dem som snack, men ellers er de også rigtig lækre til et ostebord eller osteanretning, til tapas eller i salater. Man kan sagtens lave en stor portion og så gemme dem. Så har man altid en lækker snack ved hånden, som lige kan tage snacktrangen. LÆS OGSÅ: Saltmandler Salthasselnødder Efter vores mening, så er hasselnødder faktisk en undervurderet nød. Det er altid mandler man bruger til brændte mandler, saltmandler osv. Men alle de her opskrifter smager også skønt med hasselnødder i stedet. Vi har eksempelvis også lavet en opskrift på brændte hasselnødder, som vi har tilføjet til de årlige juleopskrifter. I stedet for mandler eller hasselnødder, så kan man jo i princippet lave den her opskrift med alle slags nødder. Du kan også lave en kombination af flere slags nødder, så du får sådan en saltet nøddemix. Det er én af vores absolut yndlings snacks! Hvordan opbevarer jeg dem bedst? Vi opbevarer dem i en lufttæt beholder eller i en småkagedåse. Så kan de sagtens holde sig gode i 2-3 uger. Samtidig bibeholder de også sprødheden. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.