Sangria

Sangria
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en frisk sangria lavet på rødvin, appelsinjuice og friske frugter. Den absolut bedste spanske sommerdrink!

Ingrediensliste

  • 1 dl. rødvin
  • 1,25 dl. appelsin sodavand
  • 2 cl. vodka
  • 1 cl. grand marnier
  • 1 tsk. sukker
  • 0,5 stk. økologisk appelsin
  • 4 stk. jordbær
  • 4 stk. isterninger

Fremgangsmåde

  1. Kom rødvin, appelsin sodavand, vodka, grand marnier og sukker i en kande eller skål. Rør det godt rundt.
  2. Skær appelsin i skiver og halver evt. jordbær. Tilsæt det til kanden sammen med isterninger. Smag evt. til med lidt mere vodka, sukker eller sodavand alt efter hvilken smag du gerne vil have.
Bedøm denne ret

Opskrift på sangria

Sangria er den lækreste spanske cocktail lavet ud af blandt andet rødvin og appelsinjuice. Det er én af sommerens absolut lækreste drinks og er perfekt at servere, hvis du skal holde en lille sommerfest for venner eller familie. Det er en frisk, frugtdrink, som plejer at falde i god jord hos de fleste pga. den frugtige smag.

Server din sangria i en stor bowle eller i en af de der drinksdispensere, som man efterhånden kan få i mange supermarkeder og butikker. Pynt den med masser af isterninger og appelsinskiver, så har du den smukkeste sommerdrink.

LÆS OGSÅ: Drink med hyldeblomst

Sangria

Klassisk sangria

Du får her opskriften på en klassisk sangria. Den helt klassiske laves på blandt andet rødvin og frugter. Det er sådan en typisk charterferiedrink, som de fleste nok har smagt på en ferie til Spanien.

Du kan bruge lige præcis de frugter, som du har lyst til, men vi synes det er lækkert med blandt andet jordbær og appelsin, da det virkelig giver nogle sommerlige undertoner. Sørg også for at få masser af is, da drinken helst skal være helt kold. Så passer den nemlig perfekt til en varm sommerdag, hvor man trænger til at blive kølet ned.

Kan jeg bruge andet end rødvin?
Ja, du kan også lave en hvid sangria, hvor du bruger hvidvin i stedet.

Hvilke frugter kan jeg bruge udover jordbær og appelsin?
Du kan også bruge melon, fersken, vindruer, blåbær, hindbær, brombær eller hvad du ellers synes er lækkert.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar