Små jordbærtærter på 5 ingredienser

Små jordbærtærter på 5 ingredienser
Opskrift til stk. Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Lav en omgang hurtige små jordbærtærter på kun 5 ingredienser. Perfekt dessert eller kage, hvis det skal gå hurtigt og nemt.

Ingrediensliste

  • 6 stk. små mazarinkager
  • 1 brev pulver til kagecreme
  • 2 dl. piskefløde
  • 1 dl. mælk
  • 100 g. jordbær

Fremgangsmåde

  1. Pisk kagecremespulver med piskefløde og mælk.
  2. Kom cremen i en sprøjtepose.
  3. Sprøjt cremen på de små mazarinbunde og top med friske jordbær.
  4. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på små jordbærtærter på 5 ingredienser

De fineste små jordbærtærter på 5 ingredienser, som kan bikses sammen på 10 minutter. Det her er den ultra hurtige udgave af den klassiske jordbærtærte. De er nemlig lavet på færdige små mazarinbunde, en hurtig vaniljecreme og selvfølgelig søde jordbær. Det er en af de der desserter, som man lige hurtigt bikser sammen, hvis man får uventede gæster eller hvis den søde trang melder sig og man bare må have én eller anden form for kage.

De små mazarinkager kan købes i stort set alle supermarkeder. Vi har i hvert fald set dem i Rema1000, Spar, Føtex og Bilka. Du kan selvfølgelig også sagtens lave dem som én stor mazarinkage og så blot bruge en stor færdigkøbt mazarinbund. Vi synes bare, at de her små nogle er ret søde og så passer de perfekt til, hvis du skal portionsanrette desserten.

LÆS OGSÅ: Flødebollekage

Små jordbærtærter på 5 ingredienser

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar