Lækre hverdagsopskrifter

Spinatpandekager med varmrøget laks og hytteost

spinatpandekager med varmrøget laks 
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

I samarbejde med Fiskars får du har opskriften på lækre og nemme spinatpandekager med varmrøget laks og hytteost. En god idé til en lækker frokost eller sund aftensmad. Pandekagerne kan også sagtens fyldes med andet fyld.

Ingrediensliste

  • Spinatpandekager

  • 3 stk. æg
  • 100 g. frisk spinat
  • 1 tsk. salt
  • 100 g. hvedemel
  • 1,5 dl. mælk
  • Fyld

  • 225 g. varmrøget laks
  • 0,5 bundt radiser
  • 200 g. hytteost
  • 0,5 stk. rødløg
  • 0,5 bundt frisk persille
  • salt/peber
  • 1 stk. avocado
  • 30 g. frisk spinat

Fremgangsmåde

Spinatpandekager

  1. Alle ingredienser til pandekagerne blendes sammen. Dette gøres nemmest med en stavblender, foodprocessor eller i en blender. Hvis dejen virker lidt for tynd, så tilsæt lidt ekstra mel.
  2. En pande varmes op til medium varme. Der hældes lidt olie eller smør på. Hæld ca. 1 dl. pandekagedej (alt efter pandens størrelse) på. Fordel dejen rundt på panden.
  3. Pandekagerne vendes, når der begynder at blive dannet små bobler i dejen.
  4. De resterende pandekager laves.
  5. Gem pandekagerne på en tallerken med staniol over, imens du laver resten.

Fyld

  1. Hak persille og rødløg fint.
  2. Vend det i hytteost og smag til med salt/peber.
  3. Skær avocado og radiser i skiver.
  4. Skyl spinat.
  5. Server dine pandekager med spinat, hytteostblandingen, laks, avocado og radiser.

Bedøm denne ret

REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Fiskars 

Opskrift på spinatpandekager med varmrøget laks

Månedens råvare i samarbejde med Fiskars er i denne måned… Spinat! Den dybgrønne grøntsag, som kan bruges på så mange måder og som ikke kun er forbeholdt Skipper Skræk! Vi har valgt at lave en rigtig forårsinspireret ret og derfor tryllet spinaten om til de lækreste og nemmeste spinatpandekager med varmrøget laks, hytteost, avocado og radiser. Det er bare en nem og lækker idé til enten frokost eller aftensmad og så kan man jo fylde pandekagerne med præcis det man har lyst til.

Vi kan umuligt være de eneste, som skifter madvaner, når solen kommer frem og vi går imod lunere temperaturer. Maden må gerne være farverig og ikke alt for tung. Derfor er disse spinatpandekager helt geniale her i det skønne forår.

LÆS OGSÅ: Blinis med stenbiderrogn

spinatpandekager med varmrøget laks 

Pandekagerne er bagt på vores Fiskars Norden Steel pande, som har en helt fantastisk non-stick belægning. Den egner sig derfor perfekt til pandekager – også de søde af slagsen, hvis der skal laves en lille dessert. Vi har en super opskrift på gammeldags pandekager lige her. Panden er en del af Fiskars “Norden Steel” serie og kombinerer det nordiske design med den absolut nyeste teknologi. Panderne er samtidig super nemme at gøre rene, netop grundet denne belægning. Samtidig er det virkelig nogle smukke pander at have i køkkenskabene.

spinatpandekager med varmrøget laks 

Sunde pandekager med fyld

Vi kan virkelig anbefale de her sunde pandekager med fyld til enten frokost eller aftensmad. Det er også en super måde at få tilføjet lidt ekstra grønt til maden uden, at det kan smages. Spinat har nemlig en ret neutral smag og pandekagerne egner sig derfor perfekt som madpandekager du kan fylde med dit yndlings fyld.

spinatpandekager med varmrøget laks 

 

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag