Spyd med mozzarella og melon

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

De lækreste sommerspyd med mozzarella, serranoskinke, cantaloupemelon, soltørrede tomater og basilikum. En super kombination der bare på alle måde minder om sommer og grillaften.

Ingrediensliste

  • 0,5 stk. cantaloupemelon
  • 20 g. soltørrede tomater
  • 0,25 bundt frisk basilikum
  • 60 g. serranoskinke
  • 70 g. små mozzarellakugler

Fremgangsmåde

  1. Skær skrællen af cantaloupemelonen og fjern kernerne med en ske.
  2. Skær den i store tern.
  3. Tag blade af basilikum, dræn mozzarella og soltørrede tomater.
  4. Lav nu spyd med melon, soltørrede tomater, serranoskinke, basilikum  og mozzarella.
Bedøm denne ret

Opskrift på spyd med mozzarella og melon

Her får du en opskrift på de nemmeste spyd med serranoskinke, mozzarella og melon.  Nogle spyd vi elsker, da kombinationen af frisk, sødt og salt bare spiller godt sammen. De er super lækre som en lille appetizer eller forret. Især til om sommeren, hvor man måske gerne vil servere lidt lækkert til sine gæster imens man venter på maden.

LÆS OGSÅ: Blinis med lakserilette

Spyd med mozzarella og melon

Spyd til tapas

Derudover serverer vi også disse spyd med mozzarella på tapasbordet, da det er en tapasidé som de fleste synes om. Der er stor sandsynlighed for, at der blot er en af de forskellige ingredienser der falder i smag hos gæsterne. Derudover er det flotte farvespil bare pænt på et tapasbord.

Kan jeg lave dem klar på forhånd?
Jep, du kan sagtens lave dem klar på forhånd. Læg dem på et fad eller en tallerken og læg dem på køl indtil servering.

Kan jeg bruge andet end cantaloupemelon?
Jep brug lige præcis den melon du bedst kan lide. Honningmelon eller netmelon smager også skønt. Vi valgte blot denne melon, da farverne også spiller rigtig godt sammen.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Kan man lave disse dagen før uden at de bliver kedelige at se på? Jeg skal servere dem til min fødselsdag på søndag, men kunne godt tænke mig at lave dem lørdag aften 🙂

Skriv en kommentar