Kylling i cremet sauce med pasta

kylling i cremet sauce
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Stegt kylling i pande med lækker flødesauce toppet med cherrytomater, bacon og selvfølgelig en masse frisk persille. Hertil frisk spinatpasta som virkelig sætter prikken over i’et.

Ingrediensliste

  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 175 g. cherrytomater
  • 50 g. frisk spinat
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 280 g. kyllingebryst
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 1,5 dl. vand
  • 0,5 stk. hønsebouillonterning
  • 125 g. bacon i skiver
  • 250 g. frisk spinatpasta

Fremgangsmåde

  1. Opvarm en pande med lidt fedtstof.
  2. Hak løg og hvidløg fint.
  3. Steg løget på panden til de er bløde.
  4. Del kyllingebryst på midten, så de bliver halvt så tykke.
  5. På panden skrabes løget ud til siden hvorefter kyllingen forsteges kort på hver side i cirka 3 minutter.
  6. Tag kyllingen af panden og tilsæt vand og hønsebouillon.
  7. Halver cherrytomater og tilsæt halvdelen på panden. Lad det simre.
  8. Opvarm en gryde med vand og kog spinatpasta efter pakkens anvisning.
  9. På en anden pande steges bacon sprødt. Alternativt kan du lave det i ovnen.
  10. I panden tilsættes nu fløde og spinat, der er skyllet.
  11. Smag til med salt/peber.
  12. Rør herefter det hele rundt. Læg nu kyllingebrystene på panden og lad dem stege videre i panden i cirka 8-10 minutter. Tryk dem godt ned i saucen, så de får varme.
  13. Når det er stegt færdigt toppes panden med det stegte bacon, resten af tomaterne og friskhakket persille. Hertil serveres den friskkogte spinatpasta.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Reklame: Opskrift lavet i samarbejde med Fiskars #FiskarsHardFace

Opskrift på kylling i cremet sauce med pasta

Her får du en super nem opskrift på kylling i en cremet sauce serveret med frisk spinatpasta. Udover det så er der også frisk spinat, hvidløg og små cherrytomater i. Det er en super lækker måde at lave kylling på, da den bliver helt mør og saftig.

Det her er vores 2. opskrift i vores samarbejde med Fiskars. Måske du fik set vores første opskrift på kylling i rød karry? Den er i hvert fald hurtigt blevet populær og I er mange, som laver den.

kylling i cremet sovs med pasta (7 of 7)

løg og hvidløg steges

kylling steges

Kylling på pande

I opskrifterne som denne, hvor man laver hele retten på panden, så er det vigtigt med en god pande med en god belægning. Som vi også nævnte i sidste opskrift, så er vi mega fan af Hard Face-serien fra Fiskars. Der er en god belægning, som gør, at man behøver minimalt med fedtstof og så brænder det heller ikke på.

fløde og bouillon hældes i

kylling lægges i og det hele simrer

kylling i cremet sauce

pasta koges

Server med frisk pasta

Vi serverer retten med frisk pasta, da det er hurtigere at lave end almindelig pasta og så smager det super lækkert. Til gryderne fra Hard Face serien hører der desuden også et smart låg med, som har indbygget hældefunktion med silikonekant. Gryderne har også silikonehåndtag, som gør, at de ikke bliver varme.

LÆS OGSÅ: Bagt ris med kylling

kylling i cremet sauce

Vi er kæmpe fan af den her ret. Det er nem aftensmad, som er hurtigt og simpelt at lave. Man kan eksempelvis også skifte bacon ud med sprød serranoskinke. På samme måde kan tomaterne og spinaten også udelades og erstattes af eksempelvis grønkål eller champignon.

Elsker du kylling i cremet sauce? Så anbefaler vi dig også at prøve vores opskrift på Kylling i karry. 

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Kommentarer

  1. Hej.
    Lækker opskrift. Vi prøvede den i dag 🙂
    Men hvor er spinaten henne i opskriften?
    Synes ikke den er beskrevet i ingredienserne eller i fremgangsmåden? 🙂

Skriv en kommentar