Kylling i cremet sauce med pasta Kylling i cremet sauce med pasta Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Stegt kylling i pande med lækker flødesauce toppet med cherrytomater, bacon og selvfølgelig en masse frisk persille. Hertil frisk spinatpasta som virkelig sætter prikken over i’et. Ingrediensliste 1 stk. løg 2 fed hvidløg 175 g. cherrytomater 50 g. frisk spinat 2,5 dl. madlavningsfløde 280 g. kyllingebryst 0,5 bundt frisk persille 1,5 dl. vand 0,5 stk. hønsebouillonterning 125 g. bacon i skiver 250 g. frisk spinatpasta Fremgangsmåde Opvarm en pande med lidt fedtstof. Hak løg og hvidløg fint. Steg løget på panden til de er bløde. Del kyllingebryst på midten, så de bliver halvt så tykke. På panden skrabes løget ud til siden hvorefter kyllingen forsteges kort på hver side i cirka 3 minutter. Tag kyllingen af panden og tilsæt vand og hønsebouillon. Halver cherrytomater og tilsæt halvdelen på panden. Lad det simre. Opvarm en gryde med vand og kog spinatpasta efter pakkens anvisning. På en anden pande steges bacon sprødt. Alternativt kan du lave det i ovnen. I panden tilsættes nu fløde og spinat, der er skyllet. Smag til med salt/peber. Rør herefter det hele rundt. Læg nu kyllingebrystene på panden og lad dem stege videre i panden i cirka 8-10 minutter. Tryk dem godt ned i saucen, så de får varme. Når det er stegt færdigt toppes panden med det stegte bacon, resten af tomaterne og friskhakket persille. Hertil serveres den friskkogte spinatpasta. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Reklame: Opskrift lavet i samarbejde med Fiskars #FiskarsHardFace Opskrift på kylling i cremet sauce med pasta Her får du en super nem opskrift på kylling i en cremet sauce serveret med frisk spinatpasta. Udover det så er der også frisk spinat, hvidløg og små cherrytomater i. Det er en super lækker måde at lave kylling på, da den bliver helt mør og saftig. Det her er vores 2. opskrift i vores samarbejde med Fiskars. Måske du fik set vores første opskrift på kylling i rød karry? Den er i hvert fald hurtigt blevet populær og I er mange, som laver den. Kylling på pande I opskrifterne som denne, hvor man laver hele retten på panden, så er det vigtigt med en god pande med en god belægning. Som vi også nævnte i sidste opskrift, så er vi mega fan af Hard Face-serien fra Fiskars. Der er en god belægning, som gør, at man behøver minimalt med fedtstof og så brænder det heller ikke på. Server med frisk pasta Vi serverer retten med frisk pasta, da det er hurtigere at lave end almindelig pasta og så smager det super lækkert. Til gryderne fra Hard Face serien hører der desuden også et smart låg med, som har indbygget hældefunktion med silikonekant. Gryderne har også silikonehåndtag, som gør, at de ikke bliver varme. LÆS OGSÅ: Bagt ris med kylling Vi er kæmpe fan af den her ret. Det er nem aftensmad, som er hurtigt og simpelt at lave. Man kan eksempelvis også skifte bacon ud med sprød serranoskinke. På samme måde kan tomaterne og spinaten også udelades og erstattes af eksempelvis grønkål eller champignon. Elsker du kylling i cremet sauce? Så anbefaler vi dig også at prøve vores opskrift på Kylling i karry. Følg med på de sociale medier Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.
Hej. Lækker opskrift. Vi prøvede den i dag 🙂 Men hvor er spinaten henne i opskriften? Synes ikke den er beskrevet i ingredienserne eller i fremgangsmåden? 🙂 Svar