Stegte koteletter Stegte koteletter Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem fremgangsmåde på stegte koteletter på pande. Sådan her steger du lækre og saftige svinekoteletter på pande i smør. Ingrediensliste 4 stk. svinekoteletter 2 spsk. smør salt/peber Fremgangsmåde Krydr koteletter med salt på begge sider. Lad dem trække lidt inden stegning. Varm en pande op, så den bliver godt varm. Kom så smør på og lad det bruse af. Kom koteletterne på og lad dem stege godt af på begge sider, så de får en god stegeskorpe. De skal have 1-2 minutter på hver side. Herefter skrues der lidt ned for blusset. Lad dem nu stege ca. 3-4 minutter på hver side (alt efter tykkelse). Øs gerne noget af smørret over. Krydr med friskkværnet peber. Når de er færdige, så tages de af panden og de får lov at hvile 5 minutter inden servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på stegte koteletter Sådan laver du nemt stegte koteletter. Stegte svinekoteletter på panden, som vi ofte får til aftensmad. En kotelet er et magert stykke kød, som sagtens kan være saftigt og lækkert. Det vigtigste er blot, at man ikke får overtilberedt det, så vær opmærksom på tykkelsen på din kotelet. De skal nemlig have ganske kort tid og så skal de ellers bare hvile inden servering. Sådan får man den saftigste kotelet, som kan serveres til aftensmad. De smager godt til en omgang bagte kartofler, måske en tzatziki og en hurtig salat. Ellers kan vi også anbefale dem til en omgang kartoffelmos, nu når vi går ind i køligere tider. Koteletter er også gode i fad, hvor der også er mange muligheder ift. smag og fyld. Men én af de simpleste måder må alligevel være blot at stege dem på panden i smør og krydre med salt/peber. Det er simpelt og nemt. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter med koteletter på panden her Pandestegte koteletter Pandestegte koteletter behøves slet ikke at være kedeligt. Som sagt, så handler det meget om tilberedningen. Får den for meget, så bliver den tør. Men steges den korrekt, så bliver den saftig og mør. Vi tror, at vi alle har prøvet at få en tør kotelet og det er altså bare ikke godt. Vi tror også, at mange har en forestilling om, at de skal steges længere tid end hvad de skal, så man ofte kommer til at stå med en overtilberedt kotelet. Det smarte ved en svinekotelet er til gengæld, at den har den samme tykkelse over det hele. Den er derfor nem at tilberede, da man ikke skal være opmærksom på, at den er tykkere det ene sted end det andet. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.