Stegte padrons

Stegte padrons
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Opskrift på stegte padrons, som kan serveres som en appetizer, snack eller til tapas. De kan også sagtens grilles i stedet for.

Ingrediensliste

  • 500 g. padron
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Skyl padrons og tør dem godt af.
  2. Varm en pande op ved høj varme med olie.
  3. Tilsæt padrons til panden og ryst panden. Lad dem svitse hurtigt på alle sider. De må stadig gerne have bid, så de skal ikke have så lang tid.
  4. Krydr med salt.
  5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på stegte padrons

En super nem og lækker måde at lave stegte padrons på! Har du smagt padrons før? Det er en bestemt sort af peberfrugter, som er de her små nogle, som godt kan ligne en chili. De er nemlig meget mindre end en almindelig peberfrugt. De er virkelig lækre som en lille snack, appetizer eller som tilbehør til aftensmaden. Vi har blot stegt dem på en pande, men om sommeren, så er det super lækkert at grille dem også.

De er stegt på en glohed pande i lidt olie og så er de krydret med salt. Man kan også sagtens tilføje lidt andre krydderier, hvis man gerne vil det. Vi synes bare, at de i sin enkelhed bare er rigtig gode med salt på.

LÆS OGSÅ: Kyllingesouffle med serranoskinke

Stegte padrons

Grillede padrons

I stedet for at stege dem på pande, så kan de som nævnt også sagtens grilles. Vend dem i lidt olie og grill dem så direkte på grillen. Det er super lækkert om sommeren og det er så godt som tilbehør.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar