Stor makronkage med creme og bær Stor makronkage med creme og bær Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 20 personer Forberedelsestid 15 minutterTilberedelsestid 1 timeSamlet tid 1 time og 15 minutter Del Pin Print BeskrivelseOpskrift på en stor makronkage med creme og bær i bradepande til mange. En lækker og nem sommerkage i bradepande til sommerens fester og fejringer.IngredienslisteBund til makronkage 500 g. AMA perfekt til bagning 400 g. sukker 4 tsk. vaniljesukker 10 stk. æggeblomme 6,5 dl. mælk 4 tsk. bagepulver 450 g. hvedemelSprød top til makronkage 10 stk. æggehvide 4 tsk. vaniljesukker 430 g. sukker 250 g. makronerFlødeskumscreme 7,5 dl. piskefløde 3 tsk. vaniljesukker 3 spsk. flormelis 1 stk. økologisk lime 100 g. creme fraichePynt 1000 g. bærLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeTænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.Kom AMA perfekt til bagning i en skål og tilsæt sukker og vaniljesukker. Pisk godt med en elpisker.Del så æg i hvider og blommer. Tilsæt blommerne til skålen og pisk videre.Tilsæt mælk, bagepulver og hvedemel og pisk igen.Kom bagepapir i den dybe bradepande (som hører med til ovnen). Fordel dejen i bradepanden.Bag bunden i ca. 20-25 minutter.I mellemtiden laves marengs. Pisk hvider stive med en elpisker og tilsæt sukker og vaniljesukker lidt ad gangen. Pisk godt til du har en tyk og fast marengs. Det kan godt tage 5 minutters tid.Knus makroner i en pose og vend de knuste makroner i marengsen.Når kagen er forbagt smøres marengs på. Bag den yderligere 25 minutter.Lad kagen køle helt af.Pisk fløde, flormelis og vaniljesukker til flødeskum. Vend creme fraiche i. Smag til med lidt limesaft og riv evt. skallen fra lime fint i.Skær bær i mindre stykker.Pynt kagen med skum og bær.Lås skærmReklame: Opskriften er lavet i samarbejde med AMAOpskrift på stor makronkage med creme og bærI efterspørger flere store kager, så her får I en stor makronkage med creme og bær. En stor bradepandekage til mange, som er genial til sommerens fester og fejringer. Derudover så skriger den jo bare af sol og sommer med alle de lækre bær. Nu kan vi endelig købe danske jordbær igen og det skal i den grad udnyttes. Derfor har vi pyntet den store makronkage med creme, jordbær, blåbær og kirsebær. Bærrene giver det perfekte syrlige og friske modspil til den søde kage, så det hele ikke bliver alt for sødt.Kagen er bagt med AMA perfekt til bagning, som egner sig rigtig godt til en kage som denne. Bunden bliver sådan en svampet vaniljekage, som først bages. Herefter toppes bunden med marengs, hvor der er vendt makroner i. Så bages kagen færdig og køler helt af, inden den toppes med vaniljeskum og masser af bær.LÆS OGSÅ: Hjemmelavede kammerjunkere til koldskål Sommerkage i bradepande til mangeDet er en stor sommerkage i bradepande til mange. De her store sommerkager er så populære, hvilket vi sagtens kan forstå. Mange holder fester, fødselsdage og fejringer i løbet af sommeren. Her er sådan en kage så god, da man kan lave den selv uden det tager for lang tid. Hvis du gerne vil have mere syrlighed i kagen, så kan du også toppe med hindbærskum i stedet for og stadig toppe med bær.Kan jeg bage bunden dagen før? Den er bedst, når den bages på dagen, så den ikke mister for meget af sprødheden. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.