Sunde squashmuffins med chokolade Sunde squashmuffins Opskrift til 7142128 stk. Opskrift til 14 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på sunde squashmuffins med chokolade. De er glutenfri, laktosefri og er lavet uden hvid sukker. Ingrediensliste 3 stk. æg 100 g. dadler 1 tsk. bagepulver 180 g. mandelmel 1 spsk. kokosolie 200 g. squash 80 g. 70% mørk chokolade Fremgangsmåde Tænd ovnen på 180 grader varmluft. I en skål kommes æg, dadler og kokosolie i. Blend det hele godt sammen, eksempelvis med en stavblender. Riv squash på et rivejern og klem noget af vandet ud af den. Hak chokolade groft. I æggeblandingen tilsættes mandelmel og bagepulver. Herefter vendes revet squash og chokoladen i. Dejen hældes herefter op i ca. 14 muffinsforme. Bag dine muffins i midten af ovnen i ca. 20 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på sunde squashmuffins med chokolade Lækker og nem opskrift på sunde squashmuffins med chokolade. En nem sund kage eller sund snack, som vi elsker at bage, når squashsæsonen er her. De er super saftige og er på ingen måde tørre, som nogle sunde kager godt kan være. De er glutenfri, laktosefri og er lavet uden hvid sukker. De er derimod sødet med dadler, som giver en god sødme til kagerne. De er lavet på ene gode råvarer, som gør, at det er en ideel sund snack. De mætter nemlig super godt og er derfor også gode som madpakkemuffins. Vi har dem i hvert fald med i madpakken. LÆS OGSÅ: Squashmuffins med vaniljefrosting Kan jeg bruge andet end squash? Squash er ligesom hovedingrediensen i disse squashmuffins. Men hvis du gerne vil udskifte dem med noget andet, så kan du sagtens bruge revet gulerod. Så bliver det til lækre, sunde gulerodsmuffins. På samme måde kan de også laves uden chokolade. Vi elsker blot det lille kick af chokolade, som de har. Det gør, at de bare er ekstra lækre. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
De kan holde sig 3-4 dage 🙂 Vi plejer at opbevare dem i køleskabet i en plastikpose. Det bliver de ikke tørre af 🙂 knus Svar
tror I man kan bruge tørrede dadler, hvis man iblødsætter dem inden? mener jeg I gør i en anden opskrift nemlig! Svar
Hejsa, Vi bruger de der “friske” fra papæske. Du kan godt bruge nogle fra en pose, hvis du sætter dem i blød inden ja 🙂 Kh Svar