Tærte med kylling, bacon og porre Tærte med kylling, bacon og porre Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 tærte Opskrift til 1 tærte Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 40 minutter Samlet tid 1 time og 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem og god opskrift på en tærte med kylling, bacon, porrer og en grov tærtedej. Den mætter godt og er perfekt til aftensmad eller som en nem frokost. Du kan også spise resterne i madpakken eller fryse dem ned. Ingrediensliste Tærtetund 1 pk. færdiglavet tærtedej Fyld 200 g. kyllingebryst 100 g. bacon i tern 1 stk. porre 0,5 stk. rød peberfrugt 3 spsk. creme fraiche 4 stk. æg 1,5 dl. madlavningsfløde salt/peber 0,25 bundt frisk persille Fremgangsmåde Ovnen tændes på 200 grader varmluft. Læg tærtedejen i et tærtefad på Ø26 cm. Bacon steges på en pande til det bliver sprødt. Herefter tages det af panden. Derefter skæres kylling i strimler og steges på panden. Herefter skæres porrer i tynde skriver og peberfrugt i strimler. Dette tilsættes på panden når kyllingen er stegt. Tilsæt salt og peber. Fyld nu tærten med grøntsagerne, kylling og bacon. Herefter røres madlavningsfløde, æg, lidt salt og creme fraiche sammen i en skål og hældes over grøntsagerne. Tærten bages i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 30 minutter. Pynt med frisk persille. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på tærte med kylling, bacon og porre En lækker opskrift på en tærte med kylling, bacon og porre. Vi laver ofte tærter med fuldkornsbund, da det mætter mere end en almindelig hvid bund. Desuden så kan man slet ikke smage, at den er lavet på fuldkorn, så det gør os egentlig ikke noget at den er med fuldkorn. Den her tærte er med kylling, bacon og porrer, som er en klassiker. Det er ofte den kombination vi laver, når vi skal laver tærter. Vi kan også sagtens finde på at bytte bacon ud med serranoskinke og porrer ud med broccoli. LÆS OGSÅ: Fuldkornstærte med kylling og hytteost Det er det vi elsker ved tærter. Man kan bruge lige nøjagtig de ting man har lyst til. Derfor får vi ofte tærte til aftensmad om søndagen, når vi rydder op i køleskabet og skal have brugt ugens rester. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Birgit, Fyldet er generelt lidt mere smattet end en tærte med æg. Det er dog vigtigt, at du lige lader den sætte sig, når den kommer ud af ovnen og at den ikke er alt for varm, når den skæres 🙂 Kh Svar
Hvis man kun lige har 3 æg tilbage, kan man så evt. spæde til med lidt ekstra creme fraiche eller noget mælk? 🙈 Svar