Thailandsk mad

Thailandsk mad menu

Thailandsk mad menu

Her får du inspiration til thailandsk mad. Vi har simpelthen samlet en thailandsk menu, som du kan servere for venner eller familie. Hvis du synes, at det er spændende at laver anderledes mad fremfor altid at lave det samme, så er dette lige dig! Det er med til at udvide ens horisont og så undgår man at servere det samme igen og igen. Vi oplever i hvert fald, at vores gæster synes, at det er sjovt at prøve andre madkulturer. Så her har vi sammensat vores bud på en aften i Thailand.

Hovedret

Som hovedret ville vi nok gå med Pad Thai, som er en thailandsk street food ret, som består af nudler, æg og kylling. Du finder vores bedste opskrift lige her.

Dessert

Har du været i Thailand, så har du helt sikkert set disse thailandske bananpandekager i gadekøkkenerne. Det er en dej, som rulles tyndt ud. Så steges den i rigelige mængder olie, hvor der kommes bananskiver i midten og så lukkes pandekagen sammen omkring bananskiverne. Det er ikke en klassisk pandekagedej, så derfor bliver pandekagen meget mere sprød. Du finder opskriften på thailandske bananpandekager lige her.

Drikkevarer

Det er også altid sjovt at prøve at finde nogle drikkevarer, som også kan gå til temaet. Her har vi købt LEO øl, som er den mest sælgende øl i Thailand. Du kan også begive dig ud i en Mai Tai drink.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar