Mai tai

Mai tai
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på Mai Tai med lys rom, cointreau, sukkersirup og citronsaft. En frisk og god drink, som er så undervurderet.

Ingrediensliste

 • 5 cl. lys rom
 • 1 cl. sukkersirup
 • 1 cl. mandelsirup
 • 2,5 cl. citronsaft
 • 1,5 cl. cointreau
 • 1 håndfuld isterninger

Fremgangsmåde

 1. Kom alle ingredienserne i en shaker (du kan lave din sukkersirup og mandelsirup selv eventuelt).
 2. Ryst det godt sammen.
 3. Si det over i et glas.
 4. Pynt evt. med en frisk appelsinskive, limeskive og en kvist mynte.
 5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på Mai tai

Her får du opskriften på en Mai Tai drink, som vi faktisk også først har lært at kende i år. Vi kører sådan nogle temaaftener med vores venner, hvor man skiftes til at trække et land. Ud fra det land man trækker skal man så både lave mad og drikkevarer ud fra. Da vi så træk Thailand, så skulle vi finde drinks, som passede til temaet og her passede denne tiki-drink ind i temaet. Det er på trods af, at den faktisk har oprindelse fra USA, men sådan er det jo ofte med mad og drikkevarer. De finder ofte vej til andre lande.

En Mai Tai drink består af lys rom, cointreau, sukkersirup og citronsaft. På trods af, at der faktisk er en del alkohol i, så er det ikke en stærk drink, da den også indeholder både sukker- og mandelsirup. Disse sirupper kan man købe i et supermarked med et stort udvalg af alkohol og tilbehør, men man kan også sagtens lave det selv.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores lækre opskrifter på drinks

Mai tai

Drink med lys rom

Hvis du står og gerne vil lave en ny slags drink med enten lys rom eller cointreau, så skal du helt klart prøve denne. Det er, efter vores mening, en undervurderet drink. Den er så lækker og frisk i smagen og så er den, som sagt, heller ikke alt for stærk. Det kan vi i hvert fald godt lide. Er man til en rigtig stærk drink, så kan man selvfølgelig bare skrue lidt op for mængderne af alkohol.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar