Torsk i fad med kartofler Torsk i fad med kartofler Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på torsk i fad med kartofler og grønt samt en flødesauce. Torsk i ovnen er en nem og lækker måde at tilberede torskefilet på. Ingrediensliste 400 g. torsk 400 g. kartoffel 1 stk. porre 0,25 stk. spidskål 1 stk. løg 1 bundt friske asparges 100 g. frosne ærter 0,5 bundt frisk dild 2 spsk. citronsaft 2 dl. piskefløde salt/peber Fremgangsmåde Skyl og skræl evt. kartofler hvis nødvendigt. Skær kartofler i grove tern. Kom kartoffeltern i en gryde dækket med vand. Kom salt i. Bring i kog. Når det koger, så skrues der lidt ned. Lad dem i 8-10 minutter. De skal stadig have bid. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Imens klargøres grøntsager. Snit porre, spidskål og løg i skiver. Knæk enderne af asparges og skær dem i mindre stykker. Find et ildfast fad og smør med lidt olie eller smør. Dræn kartofler for vand og hæld dem i fadet. Læg porre, spidskål og løg ovenpå. Fordel torskefileter ovenpå. Hæld fløde over og krydr med citronsaft, salt og peber. Bag i den forvarmet ovn i 20 minutter. Kom friske asparges og frosne ærter i fadet og bag videre i 10 minutter. Drys med frisk dild inden servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på torsk i fad med kartofler En smagfuld og lækker omgang torsk i fad med kartofler og grønt. Ovnbagt torskefilet er en af de nemmeste måder at tilberede torsk på. Det er så nemt at lave et fad som dette, hvor det hele blot kommes i og så skal det ellers bage i ovnen. Udover torsk, så er der brugt kartofler, løg, porre, asparges og ærter. Det er sådan et sommerfad med torsk, hvor den grønne farve virkelig får lov til at skinne igennem. Hvis du har svært ved at få fisk et par gange om ugen, så kunne det her være en super ide. Det er nemt at lave og kræver ganske få ingredienser. Det er samtidig en meget mild ret, som både store og små kan være med på. Torsken bliver så lækker, når den laves på denne måde. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med torsk her Ovnbagt torsk med kartofler Ovnbagt torsk med kartofler kan serveres både som hverdagsret, men bestemt også som en weekendret. Torskefilet er en meget mild fisk og hvis du ikke er så god til fisk, men gerne vil lære det, så er det et godt sted at starte. Vi har brugt lidt forskellige grøntsager, men du kan jo bruge præcis hvad du har lyst til. Det kunne også være squash, peberfrugt, friske ærter, hvide asparges eller lignende. Det er altså en omgang torsk i fad, som varmt kan anbefales. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.