Veganske cookies Veganske cookies Opskrift til 11223344 stk. Opskrift til 22 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Lækre veganske cookies lavet på plantesmør. Store cookies fyldt med chokolade, som oven i købet også var nemme at lave. De kan selvfølgelig også sagtens laves uden chokolade, hvis man er mere til det. Ingrediensliste 115 g. vegansk smør 200 g. brun farin 60 ml. plantemælk 1 tsk. vaniljesukker 250 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver 1 tsk. natron 2 tsk. majsstivelse 1 knivspids salt 175 g. vegansk chokolade Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 180 grader alm ovn. Pisk blødt smør med brun farin og vaniljesukker. Tilsæt plantemælk, hvedemel, bagepulver, natron, majsstivelse og salt. Hak chokolade groft og tilsæt det. Beklæd en bageplade med bagepapir. Form kugler på cirka 35 g. og læg 12 stk. på hver plade. Bages i ovnen i cirka 12-14 minutter. Bedøm denne ret Lås skærm Nem opskrift på veganske cookies En nem opskrift på veganske cookies med chokolade. Vi får flere og flere henvendelser omkring flere vegetariske og veganske opskrifter. Og da vi altid gerne har ville lave opskrifter, som imødekommer alle, så er vi gået i det veganske køkken. Det gør nu heller ikke noget at blive udfordret en smule i køkkenet. Vi er på ingen måde veganere, men vi kan godt lide idéen om at spise mindre kød og mere plantebaseret. Derfor tager vi gerne et par dage om ugen uden nogen form for animalske produkter. Vi havde derfor sat os for at nu ville vi gerne udvikle en opskrift på lækre veganske cookies med chokolade. Og vi synes faktisk, at resultatet blev ret godt. Store cookies fyldt med chokolade, som oven i købet også var nemme at lave. De kan selvfølgelig også sagtens laves uden chokolade, hvis man er mere til det. LÆS OGSÅ: Veganske pandekager FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Hej Birgit, De bliver lidt sprøde men ikke lige så sprøde som ‘almindelige’ cookies. Vegansk smør er lidt anderledes at arbejde med 🙂 Kh Svar