Wraps med paneret kylling Wraps med paneret kylling Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på wraps med paneret kylling, hjemmelavet urtedressing og masser af grønt. Nemme tortillapandekager med kylling. Ingrediensliste Paneret kylling 280 g. kyllingebryst 1 stk. æg 30 g. pankorasp salt/peber Urtedressing 50 g. mayonnaise 1 spsk. creme fraiche 0,25 bundt frisk persille 1 fed hvidløg salt Fyld 4 stk. tortillapandekager 40 g. cherrytomater 40 g. syltede rødløg 1 stk. avocado 50 g. blandet salat Læg i kurv på Nemlig Fremgangsmåde Først laves urtedressingen. Hak persille og hvidløg meget fint. Vend det sammen med mayonnaise, creme fraiche, salt og peber. Sæt til side. Rens kyllingebryst og skær det i mindre stykker. Find to skåle frem. I den ene skål kommer du æg og i den anden blandes rasp med salt og peber. Opvarm en pande med rigeligt olie. Vend nu kyllingestykkerne i æg og derefter rasp. Steg dem på panden. De skal cirka have 3 minutter på hver side ved middelhøj varme eller indtil de er gyldne i paneringen og gennemstegte. Halver cherrytomater. Skær avocado i tern eller skiver. Lav nu wrappen ved at smøre med dressing, toppe med salat, cherrytomater, avocado, paneret kylling, syltede rødløg og evt. lidt ekstra dressing på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på wraps med paneret kylling Her får du opskriften på nemme og lækre wraps med paneret kylling. Crispy chicken wraps, som er lavet med tortillapandekager med paneret kylling i pankorasp, hjemmelavet urtedressing, masser af grønt og syltede rødløg. Det er så nemt at lave og så smager det bare så godt. En sikker vinder herhjemme i de travle hverdage, da det er noget, som både børn og voksne elsker. Især den her form for saml-selv mad, hvor man selv fylder i sin wrap. Det fungerer bare rigtig godt hjemme hos os, da man så blot kan fylde med de grøntsager, som man kan lide. Crispy chicken eller panko-paneret kyllingebryst er også altid en sikker vinder hos mindre børn. En form for nuggets, som bliver sprød. Hvis du eller dine børn er vilde med crispy chicken, så skal I også prøve den her favorit med indisk sauce og ris. Det er en af vores mest populære opskrifter. LÆS OGSÅ: Opskrifter på mad til børn og små Crispy chicken wrap Den her crispy chicken wrap er lettere inspireret af dem, som man kan få på McDonalds. De er lavet med tortillapandekager, urtedressing lavet på creme fraiche og så den panerede kylling. Det er nemlig så let at lave en hjemmelavet udgave, som også smager meget bedre. Kyllingebryst skæres ud i mindre stykker og så vendes det i pankorasp og steges i olie på panden eller i en friture. Er du ikke til wraps, så kan du også bruge pitabrød i stedet. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.