Wraps med paneret kylling

Wraps med paneret kylling
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på wraps med paneret kylling, hjemmelavet urtedressing og masser af grønt. Nemme tortillapandekager med kylling.

Ingrediensliste

  • Paneret kylling

  • 280 g. kyllingebryst
  • 1 stk. æg
  • 30 g. pankorasp
  • salt/peber
  • Urtedressing

  • 50 g. mayonnaise
  • 1 spsk. creme fraiche
  • 0,25 bundt frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • salt
  • Fyld

  • 4 stk. tortillapandekager
  • 40 g. cherrytomater
  • 40 g. syltede rødløg
  • 1 stk. avocado
  • 50 g. blandet salat

Fremgangsmåde

  1. Først laves urtedressingen. Hak persille og hvidløg meget fint. Vend det sammen med mayonnaise, creme fraiche, salt og peber. Sæt til side.
  2. Rens kyllingebryst og skær det i mindre stykker.
  3. Find to skåle frem. I den ene skål kommer du æg og i den anden blandes rasp med salt og peber.
  4. Opvarm en pande med rigeligt olie. Vend nu kyllingestykkerne i æg og derefter rasp.
  5. Steg dem på panden. De skal cirka have 3  minutter på hver side ved middelhøj varme eller indtil de er gyldne i paneringen og gennemstegte.
  6. Halver cherrytomater. Skær avocado i tern eller skiver.
  7. Lav nu wrappen ved at smøre med dressing, toppe med salat, cherrytomater, avocado, paneret kylling, syltede rødløg og evt. lidt ekstra dressing på toppen.
Bedøm denne ret

Opskrift på wraps med paneret kylling

Her får du opskriften på nemme og lækre wraps med paneret kylling. Crispy chicken wraps, som er lavet med tortillapandekager med paneret kylling i pankorasp, hjemmelavet urtedressing, masser af grønt og syltede rødløg. Det er så nemt at lave og så smager det bare så godt. En sikker vinder herhjemme i de travle hverdage, da det er noget, som både børn og voksne elsker. Især den her form for saml-selv mad, hvor man selv fylder i sin wrap. Det fungerer bare rigtig godt hjemme hos os, da man så blot kan fylde med de grøntsager, som man kan lide. Crispy chicken eller panko-paneret kyllingebryst er også altid en sikker vinder hos mindre børn. En form for nuggets, som bliver sprød. Hvis du eller dine børn er vilde med crispy chicken, så skal I også prøve den her favorit med indisk sauce og ris. Det er en af vores mest populære opskrifter.

LÆS OGSÅ: Opskrifter på mad til børn og små

Wraps med paneret kylling

Crispy chicken wrap

Den her crispy chicken wrap er lettere inspireret af dem, som man kan få på McDonalds. De er lavet med tortillapandekager, urtedressing lavet på creme fraiche og så den panerede kylling. Det er nemlig så let at lave en hjemmelavet udgave, som også smager meget bedre. Kyllingebryst skæres ud i mindre stykker og så vendes det i pankorasp og steges i olie på panden eller i en friture. Er du ikke til wraps, så kan du også bruge pitabrød i stedet.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar